Βαρεθήκατε τον κόσμο; Καταστρέψτε τον με το Plague Inc

0

Plague Inc. Android GamesΣας έχω μια τρομερή ευκαιρία! Τι θα λέγατε αν είχατε τη δυνατότητα να εξαλείψετε το ανθρώπινο είδος;

Αν κρύβεται μέσα σας έναν τρελό επιστήμονα, ή αν απλά σας έχει τσαντίσει ο γείτονας και θέλετε να μείνετε επιτέλους μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη, το Plague.Inc είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος να το κάνετε..

Στο Plague Inc, είστε ένα βάρος για την κοινωνία, ένας Ιός,  ένας μύκητας. Ένα παθογόνο τέλοσπάντων, και μόλις μολύνατε τον πρώτο σας ασθενή. Ο μόνος σας σκοπός απο εδώ και πέρα, είναι πρώτα να καταφέρετε να εξαπλωθείτε παντού και ύστερα να μην αφήσετε κανέναν ζωντανό!

Απλό στη σύλληψη, αλλα άκρως εθιστικό, το Plugue αρχικά σας αφήνει να επιλέξετε τι παθογόνο θα είστε. Κάθε επιλογή εδώ έχει άλλα χαρακτηριστικά, αφού οι Ιοί για παράδειγμα μεταλλάσσονται μόνοι τους, μερικές φορές προς όφελός σας, και άλλες δημιουργώντας ανεπιθύμητες συνέπειες.

Ακολούθως θα πρέπει να επιλέξετε τη χώρα που θα ξεκινήσετε την προσβολή σας, με μερικές να είναι πιο εύκολες και άλλες ζόρικες. Η ευκολότερες επιλογές είναι οι χώρες του τρίτου κόσμου, με πυκνή κατοίκηση, και όσες έχουν λιμάνια και αεροδρόμια για να επεκταθεί το παθογόνο σας.

Όσους περισσότερους προσβάλει το παθογόνο σας, τόσους περισσότερους πόντους μαζεύετε, που σας επιτρέπουν να “αναβαθμίσετε” το DNA του, με μεταλλάξεις. Κάποιες απο αυτές είναι χρήσιμες για να κάνουν την ασθένεια σας να επεκταθεί, ή να την καταστήσουν θανατηφόρα.

Η δουλειά σας είναι να βρείτε το κατάλληλο συνδυασμό σε κάθε περίπτωση ωστε να καταφέρετε να μεταδώσετε την ασθένεια παγκοσμίως, πρίν γίνει θανατηφόρα, αφού αν καταφέρει να σκοτώσει όλους τους ξενιστές της, πριν εξαπλωθεί παντού, τότε.. Game Over!

H ανθρωπότητα όμως δε θα μείνει με δεμένα τα χέρια. Όταν η ασθένεια σας γίνει αρκετά επικίνδυνη επιστήμονες σε όλο τον κόσμο θα αρχίσουν να ερευνούν για καταπολέμηση, και οταν αυτή ολοκληρωθεί τότε.. πάλι Game Over.

Επίσης κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, τυχαία φαινόμενα μπορεί να σας βοηθήσουν ή να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Για παράδειγμα ένα σημαντικό ατύχημα κατα την προσπάθεια δημιουργία του φαρμάκου εναντίον σας, μπορεί να καθυστέρηση σημαντικά την ολοκλήρωση του.

Το παιχνίδι έχει 3 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας στα οποία όσο ανεβαίνουν τόσο πιο προσεκτικοί είναι οι άνθρωποι με την υγιεινή τους, κάνοντας την εξάπλωση της ασθένειας σας αρκετά πιο δύσκολη.

To Plague Inc, θα φάει εγγυημένα αρκετές ώρες απο τη ζωή σας, και με σύμμαχο τη δυνατότητα Save-load, θα γίνει πιστός φίλος σας της βαρετές στιγμές! Απλά δοκιμάστε το!

Google Play

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo