Βρείτε ποια είναι αυτή η άγνωστη επαφή που σας καλεί, με το Call Notes

0

call notes androidΑν είστε υπερβολικά κοινωνικός ή απλά έχετε μνήμη χρυσόψαρου, θα έχετε βρεθεί σίγουρα στην περίπτωση κατά την οποία βλέπετε στο κινητό σας κλήση από την “Μαρία” ή τον “Κώστα Παπαδόπουλο” και κοιτάτε σαν χάνος, αφού δεν καταλαβαίνετε ποιος σας καλεί.

Η λύση για το πρόβλημα σας υπάρχει(φυσικά),την ανακάλυψα(ακόμα πιο φυσικά) και ακούει στο όνομα Call Notes.

To Call Notes σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε σημειώσεις για κάθε επαφή σας, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη όταν αυτές σας καλούν.

Έτσι το “Ξάδελφος της Σοφίας που του σφύριξα 4 με τη Μίλαν στο Pro” μπορεί πιο εύκολα να σας κάνει να θυμηθείτε τον καλούντα από το “Γιώργος Σαρδανάπαλος”

Εκτός αυτού η εφαρμογή μπορεί να σας δώσει σημαντικές υπενθυμίσεις, όπως για παράδειγμα μια συγκεκριμένη ερώτηση που θα θέλατε να κάνετε στον λογιστή σας την επόμενη φορά που θα τον πάρετε τηλέφωνο.

Η εφαρμογούλα είναι πολύ χρήσιμη και νομίζω οτι αξίζει μια θέση στην συσκευή σας, ειδικά αν η λίστα των επαφών σας περιέχει τουλάχιστον 25 άσχετους(ή φαινομενικά άσχετους) αριθμούς ή αν είστε επαγγελματίας που πρέπει να συνομιλείτε καθημερινά με αρκετούς διαφορετικούς ανθρώπους.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω το Google Play, ενώ υπάρχει και η Pro έκδοση με ορισμένα extra καλούδια έναντι 3 ευρώ.

Google Play

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo