Ιστορίες τρόμου. Ένα ιδιαίτερο, εφιαλτικό παιχνίδι

0

Εάν έβρισκες μια γέφυρα για τον άλλο κόσμο, θα την διέσχιζες; Θα έμπαινες στο βασίλειο των νεκρών, όπου βασανισμένες ψυχές ζουν στο ατελείωτο σκοτάδι;

Ιστορίες τρόμου είναι ένα αρκετά πρωτότυπο παιχνίδι(;) φτιαγμένο απο τον “δικό μας” John Lekkas. Και αν αναρωτιέστε, τότε ναι, το παιχνίδι δικαιολογεί το όνομα του. Ο τρόμος είναι διάχυτος παντού.

Αρχικά το ερωτηματικό μετά το παιχνίδι, λίγο παραπάνω, έχει να κάνει κυρίως επειδή εδώ δεν έχει μπλιπ μπλιπ και πίου πίου που έχετε συνηθήσει στα “συμβατικά” mobile παιχνίδια.

Το Ιστορίες τρόμου, είναι στην ουσία μια ιστορία, που ζητάει την προσοχή σας(και ορισμένα tap σας σε σημεία κλειδιά) για να ξεδιπλωθεί μπροστά σας.

Πολλές φορές το τι πρέπει να κάνετε δεν είναι ξεκάθαρο, και ιδιαίτερα στην αρχή του παιχνιδιού θα βρεθείτε λίγο μπερδεμένοι, ωστόσο με μερικά taps πάνω στην οθόνη, ο εφιαλτικός κόσμος του παιχνιδιού θα εμφανιστεί κομμάτι κομμάτι μπροστά σας.Εκτός απο τα taps πολλές φορές σας βάζει μπροστά σε σχετικά εύκολους γρίφους, που πρέπει να λύσετε για να

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί κατά κόρον τα ηχητικά και οπτικά εφέ σε συνδυασμό με σκοτεινά, ανατριχιαστικά περιβάλλοντα για να σας κάνει να πεταχτείτε από τη θέση σας. Κλάματα, φωνές, σκουριασμένες κούνιες, και σκιές που πετάγονται από παντού θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

Μερικές φορές η όλη προσπάθεια να τρομάξετε φαίνεται να γίνεται “με το ζόρι” χωρίς αυτό να επηρεάζει πολύ σημαντικά την εμπειρία σας, αφού με το ζόρι ή όχι, θα χεστείτε πάνω σας τρομάξετε!!

Οι ιστορίες τρόμου σύμφωνα με τον δημιουργό τους θα αποκτούν νέες πίστες τακτικά, ενώ είναι διαθέσιμο στο Google Play, εντελώς δωρεάν.

“Θα σε στείλω πίσω στο χώμα, να ξεδιψάσει η γη με το αίμα σου.

Αν θέλετε το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε και στο Browser του υπολογιστή σας εδώ. Επίσης αν θέλετε tips για το παιχνίδι, ή θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα, μπορείτε να γίνετε μέλη στο Group του παιχνιδιού στο Facebook .

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo