Κρατήστε τις σημειώσεις σας στην επιφάνεια με το Floating Stickies

0

floating_stickies_androidΕφαρμογές που να σας δίνουν τη δυνατότητα να παίρνεται σημειώσεις, δόξα το Θεό υπάρχουν πολλές.

Το θέμα είναι τι γίνεται οταν χρειάζεται να πάρετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια σημείωση, ή όταν αυτή η σημείωση θέλετε να είναι όσο το δυνατόν πιο φανερή, ώστε να μην ξεχάσετε το περιεχόμενο της.

Το Floating Stickies είναι μια πολύ καλή λύση για να λύσετε τα παραπάνω προβλήματα.

Όπως φανερώνει και το όνομα τους, τα Floating Stickies έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται στην κορυφή την οθόνης σας, ανεξάρτητα με το τι κάνετε εσείς στο κινητό σας.

Ανοίγοντας την εφαρμογή στην οθόνη σας εμφανίζεται μια περιοχή σημειώσεων, την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε. Σας δίνετε η δυνατότητα να τη μετακινήσετε, να αυξομειώσετε το μέγεθος της, ή να αλλάξτε το χρώμα της και τέλος φυσικά μπορείτε να προσθέσετε τη σημείωση που σας ενδιαφέρει.

Το Floating Stickies θα κρατήσει αυτή τη σημείωση φανερή στην οθόνη σας, ΟΤΙ άλλο και αν κάνετε εσείς απο πίσω.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε για λίγο να αποκρύψετε την σημείωση, μπορείτε να την “τραβήξετε” στην αριστερή πλευρά της οθόνη σας, και αυτή θα δώσει τη θέση της σε ένα διακριτικό εικονίδιο to οποίο μπορείτε να ξανασύρετε στο κέντρο της οθόνης για να την επανεμφανίσετε.

floating_stickies_android

Το κακό της εφαρμογής είναι οτι θα σας φανεί χρήσιμα μόνο για σημειώσεις της στιγμής, αφού αν κλείσετε την εφαρμογή, οι σημειώσεις σας χάνονται. Δεν υπάρχει τρόπος να τις σώσετε. Επίσης δεν υπάρχει επιλογή για μερική διαφάνεια.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play

Google Play

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo