Μετέτρεψε εύκολα και γρήγορα την iOS εφαρμογή σου σε Αndroid

0

Έχετε γράψει μια εφαρμογή για iOS και θα θέλατε να κάνετε το port της σε Android αλλά δεν έχετε το χρόνο ή την όρεξη να ασχοληθείτε τόσο με την πλατφόρμα; Η λύση πλέον υπάρχει και ακούει στο όνομα Unity. Σύμφωνα με την εταιρία, η εφαρμογή τους επιτρέπει την εύκολη μεταφορά μιας iOS εφαρμογής σε apk για Αndroid.

Αν έχετε γράψει ένα παιχνίδι με καλά γραφικά θα πρέπει να το αναπτύξετε στην Unity Engine, αλλά για τις υπόλοιπες εφαρμογές είναι αρκετά γρήγορο.

Ορισμένες δηλώσεις για το προϊόν:

“We’re amazed of how easy and fast it was to port our latest iOS game Stupid Zombies to Android. It took us less than two days to fully port the game and do some fine tuning.”

– Marc Andreoli, Partner at GameResort LLC

“We were very impressed with how simple it was to port our iPhone game Drift Mania Championship to Android. The complete process took less than a week, which consisted of minor graphic adjustments and some fine tuning.”

– Pat Toulouse, President of Ratrod Studio

Υπάρχει μια δωρεάν trial έκδοση του Unity για να δοκιμάσετε, ενώ αν θέλετε να κάνετε κάτι σοβαρό υπάρχει ένα add-on των 400$.

Gianna
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo