[10/2023] 10 νέες Android εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε!

2

Έφτασε ο Οκτώβρης αγαπητοί αναγνώστες, ο μήνας που σιγά σιγά πρέπει να αποδεχτείτε οτι μάλλον το καλοκαίρι τελείωσε, και να αρχίζετε να κατεβάζετε τα χειμερινά ρούχα. Αν δε σας τα έχει πάρει ‘κανα ποτάμι που φούσκωσε 😓.

Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ απο εδώ, είναι να σας παρουσιάσω δέκα νέες εφαρμογούλες, που νομίζω είναι πολύ ενδιαφέρουσες, και αξίζουν τουλάχιστον μια δοκιμή στα κινητά σας.

Routora

Το Routora είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για τις διακοπές σας, ειδικά αν δεν έχετε ιδέα για την περιοχή που επισκέπτεστε. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να φτιάξετε ένα πλάνο με τα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε, και ο αλγόριθμος του Routora, αφού προσμετρήσεις παράγοντες όπως οι αποστάσεις, η κίνηση, και οι γενικότερες συνθήκες της διαδρομής, σας βγάζει ένα βελτιστοποιημένο πλάνο για το ταξίδι σας.

Έτσι σας λέει τη σειρά με την οποία θα πρέπει να επισκεφθείτε τους προορισμούς σας, για να έχετε το πιο γρήγορο και άνετο ταξίδι. Αφού ολοκληρώσει τους υπολογισμούς του, κάνει αυτόματα Preload την διαδρομή σας σε εφαρμογές όπως το Google Maps, το Waze και το Apple Maps, για να σας οδηγήσουν εκεί με ασφάλεια.

Routora
Routora
Developer: Routora
Price: Free

Vaux – Video and Audio Editor

Ο Vaux είναι ένας δωρεάν, και χωρίς διαφημίσεις editor για βίντεο και τραγούδια, που σας επιτρέπει να κάνετε βασικά edits, πολύ εύκολα.

Χωρίς ανάγκη για timelines και δύσκολα UI, ο Vaux μπορεί να κόψει και να ενώσει βίντεο, να προσθέσει μουσική, να τα μετατρέψει σε GIF, να τους αλλάζει ανάλυση και κωδικοποίηση, να τα επιταχύνει να τα επιβραδύνει, ακόμα και να προσθέσει watermark, για να μην κλέψει κανείς το δημιούργημα σας.

Όλα αυτά γίνονται μέσα απο πολύ απλά μενού με ένα κλικ, κάτι που το κάνει εύκολο στη χρήση, ακόμα και αν δεν έχετε καμία επαφή με το σπόρ.


Buz

Αν είσαι και εσύ ένας απο αυτούς που στέλνουν ηχητικά μηνύματα στις ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ , τότε έχω ένα μυστικό να σου πώ. Αν ήθελα να σου μιλήσω, ή να σε ακούσω θα σε έπαιρνα τηλέφωνο. Γράφω; ΓΡΑΦΕΙΣ. Έτσι πάει αυτή η δουλειά.

Μπορείτε βέβαια οι ανώμαλοι που σας αρέσουν τα ηχητικά μηνύματα, να μαζευτείτε στο BUZ, που την τελική, αυτή είναι η δουλειά του. Το εγκαθιστάτε στα κινητά σας, συνδέετε τους λογαριασμούς σας, και μετατρέπετε τα κινητά σας σε κάτι σαν γουοκι-τολκι. Πατάς το Push To Speak λες αυτό που θες, και μεταφέρεται στο αλλο τηλέφωνο μέσα σε δευτερόλεπτα!

Μάλιστα ο παραλήπτης θα ακούσει το μήνυμα ακόμα και αν έχει το τηλέφωνο κλειδωμένο, που κάνει το Buz ακόμα πιο σπαστικό, αλλα οκ, ξέρατε που μπλέκατε οταν εγκαταστήσατε την εφαρμογή. Δε θέλω γκρίνια τώρα.

Όσο έχετε ενεργή συνομιλία με κάποιον, εμφανίζεται και ένα μικρό bubble για αποστολή μηνύματος, ωστε να μιλάτε όσο κάνετε άλλα πράγματα με το κινητό σας.

Χρήσιμο, δε λέω. Να μαζευτούμε να το κατεβάσετε.

Buz - Communication Made Easy
Buz - Communication Made Easy

Notifications Simulator

Το Notifications Simulator θυμίζει λίγο τις εφαρμογές που ρυθμίζετε να σας παίρνουν τηλέφωνο “και καλά” για να σας βγάλουν απο μια δύσκολη θέση, μόνο που εδώ η δουλειά γίνεται με ειδοποίηση.

Επιλέγετε την εφαρμογή που θα σας “στείλει” την ειδοποίηση, το περιεχόμενο της, και την ώρα που θέλετε να τη λάβετε, και ΒΟΥΑΛΑ. Η Ελένη Φουρέιρα σας έστειλε μήνυμα στο Instagram στις 10:00 το πρωί ότι της λείπετε απο χθες το βράδυ, και εντελώς τυχαία έγινε όταν είσασταν για καφέ με τους φίλους σας.

Θα το πιστέψει κανείς; Όχι. Θα τους φυτέψετε τον σπόρο της αμφιβολίας; 100%.

Notifications Simulator
Notifications Simulator
Developer: xinesoft
Price: Free

SayCheese – Remote Camera

Απλή εφαρμογή αλλα αρκετά χρήσιμη έχουμε εδώ. Το SayCheese, μετατρέπει το κινητό σας, σε Remote control ενα άλλο κινητό, και σας προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε σε προεπισκόπηση τι θα βγάλει το κινητό που έχετε στήσει για φωτογραφία ή βίντεο, αλλα και να τραβήξετε φωτογραφίες, ακόμα και 300 μέτρα μακριά απο το κινητό που έχετε βάλει στο τρίποδο.

Πολύ χρήσιμο για επίδοξους Vloggers, ή για όσους είναι σε διακοπές, και θέλουν να τραβήξουν οικογενειακές φωτογραφίες χωρίς να ενοχλούν τους περαστικούς. ΕΣΚΙΟΥΖΜΙ ΓΙΑΝΓΚ ΦΕΛΛΟΥ. ΚΟΥΛΝΤ ΓΙΟΥ ΠΛΙΖ ΤΕΙΚ Ε ΦΟΤΟ ΦΟΡ ΑΣ; ΓΚΑΝΤ ΣΕΙΒ ΔΕ ΚΟΥΙΝ, ΤΙ ΤΑΙΜ, ΜΠΛΑΝΤΙ ΧΕΛ ΘΕΝΚ ΙΟΥ.

SayCheese - Remote Camera
SayCheese - Remote Camera
Developer: Franco apps
Price: Free

Universe in a Nutshell

To Universe in a Nutshell είναι μια εφαρμογή φτιαγμένη απο τους ανθρώπους του Kurzgesagt, το οποίο αν δεν ακολουθείτε, σας προτείνω να το κάνετε άμεσα.

Σκοπός του, είναι να σας δώσει πληροφορίες για εκατοντάδες θέματα, απο ατμοσφαιρικά νετρίνα, μέχρι τους δεινόσαυρους, και τις μαύρες τρύπες.

Κυρίως όμως, σκοπός του είναι να σας θυμίσει ότι είστε μια πινέζα στον γαλαξιακό χάρτη, για αυτό να κοιτάτε καλά πριν περάσετε το στοπ. Δε νοιάζει κανέναν ποιος είστε εσείς.

Δεν είναι δωρεάν, αλλα και μόνο σαν επιβράβευση για τη δουλειά του Kurzgesagt εγώ την πήρα (έχει τρομερά Animations, δε φαίνονται στο βίντεο δυστυχώς. Όχι οτι πιο χρήσιμο μπορείτε να πληρώσετε σε εφαρμογή, αλλα για εμένα αξίζει τα λεφτά του.

Universe in a Nutshell
Universe in a Nutshell

Microsoft Math Solver

H καινούργια σχολική χρονιά είναι εδώ, και το Microsoft Math Solver μπορεί να κάνει τη ζωή σας εύκολη. ΠΟΛΥ εύκολη.

Δέχεται μαθηματικές πράξεις και εξισώσεις, είτε χειρόγραφες στο κινητό, είτε γράφοντας τις με το πληκτρολόγιο, είτε τέλος φωτογραφίζοντας τις απο το τετράδιο σας, είτε είναι τυπωμένες, είτε χειρόγραφες!

Το Microsoft Math Solver λύνει τα προβλήματα, σας δίνει βήμα-βήμα τις λύσεις αν αυτό χρειάζεστε, δημιουργεί καμπύλες, σας δείχνει βίντεο με λύσεις για τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα, και γενικά κάνει ότι περνάει απο το χέρι του, για να σας βοηθήσει όχι μόνο να λύσετε, αλλα και να κατανοήσετε τη λύση στα προβλήματα των μαθηματικών.

Microsoft Math Solver
Microsoft Math Solver

PairDrop

Το PairDrop δεν είναι ακριβώς εφαρμογή, αλλα Webapp, αφού δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Μόνο να επισκεφθείτε το https://pairdrop.net/.

Εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό Pair για τη συσκευή σας, και μετά απο μια άλλη συσκευή, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ OS, να βάλετε αυτόν τον κωδικό για να ανταλλάξετε αρχεία μεταξύ τους.

Έτσι σας επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε Android, iOS, Windows, Linux, MacOS, και ότι  άλλο λειτουργικό μπορείτε να φανταστείτε χωρίς τον παραμικρό περιορισμό.

Αν οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες στο ίδιο WiFi δίκτυο, τότε η μεταφoρά γίνεται P2P , χωρίς να μεσολαβήσει Server, ενώ σε κάθε περίπτωση τα αρχεία έχουν End to end encryption για να είναι ασφαλή μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Εύκολο, ΠΟΛΥ χρήσιμο, και εντελώς τσάμπα.

Χρησιμοποιήστε το Pairdrop


Lumiterra

Το Lumiterra είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης για πολλούς παίκτες, ανοιχτού κόσμου, με σύστημα Crafting όπου μπορείτε να πολεμήσετε, να φτιάξετε τη φάρμα σας με τους φίλους σας ή με μυστηριώδη συλλεγμένα πλάσματα σε έναν απέραντο κόσμο!

Τα γραφικά του είναι ένα μίγμα 2D χαρακτήρων, με 3D περιβάλλοντα, και γενικά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον σαν ιδέα. Μου θυμίζει λίγο τα Cat Quest.

Lumiterra(Beta)
Lumiterra(Beta)
Developer: TickerLogic
Price: Free

CarX Drift Racing 2

Γρήγορα αυτοκίνητα, λάστιχα που καίγονται, και κώλοι που πετιούνται είναι τα βασικά συστατικά του CarX Drift Racing 2. Μοναδικός σας στόχος, να πηγαίνετε με τις μπάντες, να βγείτε πρώτοι, και να μην έχετε στιγμές: “ΠΩΠΩ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΑΡΑ , ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΗΗ” που μπορουν να σας στείλουν αγκαλιά με τις μπάρες.

Πολύ ωραία γραφικά, αρκετά αυτοκίνητα, ΠΟΛΛΕΣ επιλογές παραμετροποίησης, και αρκετά εύκολα controls. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

CarX Drift Racing 2
CarX Drift Racing 2

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo