Αρχική Εφαρμογές 10+1 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε στο Android Smartphone σας(Νοέμβριος 2017)

10+1 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε στο Android Smartphone σας(Νοέμβριος 2017)

-

- Advertisement -

Μπήκε ο Νοέμβρης, ήρθαν οι βροχές, ευκαιρία να δούμε καμια καινούργια εφαρμογή να δοκιμάσουμε.

Κατευθείαν στο ψητό!

Split-screen creator

Μεγάλες οθόνες, μεγάλες δυνατότητες έλεγε ένας πολύ σοφός άνθρωπος το μακρινό 2017(έτσι θα λένε οι νέοι οταν μιλάνε για αυτή την παρουσίαση) και την ώρα που το μέγεθος στις οθόνες έχει πάρει την ανιούσα, οι προοπτικές για νέους τρόπους Multitasking αυξάνονται ολο και περισσότερο.

Το Split Screen Creator, είναι μια πολύ απλή εφαρμογή, που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χρήσης του κινητού σας όσο αφορά το Split Screen.

Χρησιμοποιώντας, μπορείτε να φτιάξετε ζευγάρια εφαρμογών, τα οποία θα ανοίγουν αυτόματα σε Split Screen λειτουργία με ένα πάτημα.

Αν για παράδειγμα χρησιμοποιείται το Youtube, και τον Chrome σε Split Screen, τα προσθέτετε στο Split-screen creator και αυτό δημιουργεί ένα shortcut στην επιφάνεια εργασίας, που πατώντας το, ενεργοποιείται αυτόματα το Split Screen,  και ξεκινάει τις δυο εφαρμογές.

Απλό, εύκολο, και χρήσιμο.

Split-screen creator
Split-screen creator
Price: Free


Battery Meter Overlay

Καταλαβαίνω οτι στο τακούνι στην κορυφή της οθόνης του iPhone X είναι δύσκολο να αντισταθείτε, για αυτό σας έχω μια λύση για να βάλετε κάτι στη μέση της οθόνη σας.

Το Battery Meter, είναι ένα..battery meter που εμφανίζεται στη μέση της Notification Bar, και σε κάποια απο τα διαθέσιμα Skin προεξέχει και προς την επιφάνεια εργασίας σας, θυμίζοντας κάτι απο Essential Phone.

Το βασικό ειναι, δε δείχνει ποτέ να μοιάζει ξένο στο Design της μπάρας ειδοποιήσεων, κάτι που το κάνει πολύ ιδιαίτερο, και μια καλή ιδέα, για να αλλάξετε κάτι στη συσκευή σας αν την έχετε βαρεθεί.

Battery Meter Overlay
Battery Meter Overlay
Developer: Soboku Apps
Price: Free


Notin

Απλό, γρήγορο πάρα πολύ χρήσιμο, αλλα με ορισμένα προβληματάκια, το Notin είναι μια απο τις πιο απαραίτητες εφαρμογές που μπορείτε να βάλετε.

Ανοίγετε το Notin απο οπουδήποτε μέσα στο κινητό σας, και αυτό εμφανίζει μια φόρμα κειμένου. Γράφετε τη σημείωση που θέλετε, και πατάτε Save. Πλέον έχετε μια ειδοποίηση με την σημείωση σας, στο Notification Bar, που μπορείτε να επιστρέψετε οποια στιγμή θέλετε.

Δυστυχώς οι σημειώσεις δεν αποθηκεύονται κάπου, οπότε, αν κάνετε επανεκκίνηση το κινητό σας, αν μείνει απο μπαταρία, η αν κάνετε clear της ειδοποιήσεις σας, ειναι σαν να τραβάτε καζανάκι. Άφαντα όλα.

Παρολα αυτά, παραμένει απλή και χρήσιμη.

notin - notes in notification
notin - notes in notification
Developer: Lazy Ninja
Price: Free


MiXplorer

Ένας απο τους καλύτερους, αν οχι ο καλύτερος File manager του Android, είναι διαθέσιμος μόνο μέσω XDA, και δεν έχει την παραμικρή χρέωση, ή διαφήμιση.

O MiXplorer, είναι ελαφρύς, ταχύτατος, και πραγματικό πολυεργαλείο, αφού είναι ταυτόχρονα, File Explorer, File archiver, FTP και Samba Client, ενώ μπορεί να διαχειριστεί και τις Cloud Saving υπηρεσίες σας. Φυσικά αν έχετε δικαιώματα root, μπορεί να λειτουργήσει και ως Root Explorer.

Το Design του ειναι καθαρό μοντέρνο, και προσφέρει ευκολίες, όπως Dual view, για μεταφορά μεταξυ φακέλων με Drag n drop, καρτέλες, και δημιουργία σελιδοδεικτών, για τους αγαπημένους σας φακέλους.

Κυριώς ομως είπαμε. Free, και χωρίς διαφημίσεις!

Αποκτήστε τον MiXplorer


EON music Player

Ότι μπορεί να ψάχνετε απο έναν Music Player, θα το βρείτε στον ΕΟΝ.

Ειτε αυτό που ζητάτε είναι Themes, είτε καθαρό Design, ή έστω Equalizer, το EON τα έχει ολα, συν μερικά ακόμα, που σίγουρα κάποιοι απο εσάς θα βρούν χρήσιμα.

Βάλτε στη ζυγαριά και τα 12 διαφορετικά μεγέθη σε Widgets αλλα και οτι το EON είναι δωρεάν, για να βγάλετε το τελικό πόρισμα.

Eon Music Player
Eon Music Player
Developer: qmsapplications
Price: Free


Material Notification Shade

Αν μέχρι τώρα το μόνο που δεν μπορούσατε να αλλάξετε στο κινητό σας ήταν το Notification Bar, σας έχω νέα. Τώρα μπορείτε.

Το Material Notification Shade έχει μπόλικες ρυθμίσεις να τροποποιήσετε, και με λίγο ψάξιμο θα το φέρετε πολύ εύκολα στα μέτρα σας.

Η εφαρμογή ειναι συμβατή με ολα τα τηλέφωνα με Android 5.0 – 7.1.1, δε χρειάζεται root, και για την ώρα δε λειτουργεί στο Android 8.0

Material Notification Shade
Material Notification Shade
Developer: Treydev Inc
Price: Free+


Material Notification Shade

To Button Mapper, μπορεί να προσθέσει έξτρα λειτουργίες στα Physical και Capacitive πλήκτρα που υπάρχουν στην συσκευή σας.

Tα Volume Buttons, το Home των Samsung συσκευών, τα Camera Buttons που θα βρείτε σε πολλά κινητά της Sony, αλλα και τα Capacitive home/Menu/return buttons που θα βρείτε σε πάρα πολλές συσκευές.

Για να λειτουργούν τα Shortcuts με την οθόνη κλειστή, θα πρέπει να έχετε δικαιώματα root στο κινητό σας, ειδάλλως θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο με ανοικτή οθόνη.

Οι συνδυασμοί ειναι πάρα πολλοί και οι δυνατότητες τεράστιες!

Button Mapper: Remap your keys
Button Mapper: Remap your keys
Developer: flar2
Price: Free


Picture This

Καααανονικάαα αυτή την εφαρμογή δεν έπρεπε να σας τη δείξω, γιατι όταν δεν το παίζω μπάτμαν του Android, έχω Κέντρο κήπου(κάτι σαν το μπουτικ κρεάτων) και έρχονται υποψήφιοι πελάτες κάθε μέρα επειδή δεν ξέρουν τα φυτά τους.

Με το Picture This, πλέον δε θα με χρειάζονται, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να βγάλουν μια φωτογραφία το φυτό τους, και η εφαρμογή μέσω ειδικού αλγόριθμού να το αναγνωρίσει και τους δώσει την απάντηση που περιμένουν, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσει να τους πουλήσει λίπασμα.


More Shortcuts

Ακόμα μια εφαρμογή που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ εύκολη, δίνοντας σας άμεση πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό συντομεύσεων.

Θέλετε να ορίζεται τη φωτεινότητα στο 40% με ένα ταπ; Να απενεργοποιείται το WiFi; Να βάζετε τη συσκευή στο αθόρυβο; Να ανοίγετε το φακό;

Ολα αυτά μπορεί να το κάνει το More Shortcuts, που προσθέτει συντομεύσεις απο ολες αυτές τις ρυθμίσεις που σας ενδιαφέρουν στο Desktop σας, για να τις (απ)ενεργοποιείται με μόλις ένα ταπ.

More Shortcuts
More Shortcuts
Developer: ChYK the dev.
Price: Free


MyRadar Weather Radar

Μια απο τις πιο εντυπωσιακές σε design, και ακριβείς σε προβλέψεις εφαρμογή καιρού που μπορείτε να βρειτε είναι το MyRadar.

Με UI που θυμίζει λίγο απο Poseidon, σε στεροειδή, το Myradar σας προβάλει παραστατικά και χρωματιστά, τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή σας(ακόμα και σε επίπεδο γειτονιάς, με μικρότερη ακρίβεια φυσικά).

Θερμοκρασίες, ταχύτητες αέρα, πιθανότητα και όγκος βροχόπτωσης, και πολλά άλλα δεδομένα ειναι διαθέσιμα για να τα προβάλλετε κατα βούληση πάνω στον χάρτη της επιλεγμένης σας περιοχής.

Πριν απο οτιδήποτε άλλο ομως, δείτε το για τα εντυπωσιακά εφέ του.

MyRadar Weather Radar
MyRadar Weather Radar


Air Console.

To +1 αυτή τη φορά, αφορά παιχνίδι, αλλα όχι απο αυτά που έχετε συνηθίσει.

Το Air Console είναι ένας απο τους καλύτερους τρόπους να σκοτώσετε ώρα με τους φίλους σας, αφού αρκούν τα κινητά σας και ένας υπολογιστής, για να παίξετε πολλά διασκεδαστικά Multiplayer παιχνίδια με τα κινητά σας για χειριστήρια, στην οθόνη του PC  σας.

Ανάμεσα στη συλλογή παιχνιδιών του Air Console θα βρείτε ΠΟΛΛΑ παιχνίδια για 1 εως 4 παίκτες, με τα περισσότερα απο αυτά ειναι είναι άκρως ανταγωνιστικά, με αποτέλεσμα πολλές φιλίες ετών να κινδυνεύουν. Αλλα γέλιο θα πέσει σίγουρα.

AirConsole - Multiplayer Game Console
AirConsole - Multiplayer Game Console


Αυτά λοιπόν και για αυτό το μήνα. Έχετε υπόψιν σας κάποια εφαρμογή που θα άξιζε μια θέση εδώ; Ρίξτε στα σχόλια απο κάτω.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!