Αρχική featured

10+2 εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε στο Android Smartphone σας(Σεπτέμβριος 2017)

0
20-unique-android-apps-offer-incredible-functionality.1280x600

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με εφαρμογές, και έχω ξετρυπώσει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, οπότε προχωράμε ευθύς στο ψητό. Ορίστε 10 πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές για το Android σας:

SendAnyFile

To Sendanyfile, είναι τόσο χρήσιμο, που πραγματικά νομίζω οτι πρέπει να είναι απο τις πρώτες εφαρμογές που βάζετε στο κινητό σας, μετά απο κάθε reset.

Με τη βοηθεια του Sendanyfile, μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο επιθυμείτε, με οποιαδήποτε κατάληξη, μέσω των πιο δημοφιλών εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, οπως το Whatsup, το Facebook Messenger.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες, χωρίς απώλεια ποιότητας, αρχεία .rar και .zip αλλα και γενικά οποιοδήποτε αρχείο επιθυμείτε.


After Focus

Το Portrait Mode των κινητών με σύστημα διπλής κάμερας, είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή, και το after focus σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτό το εφέ, ακόμα και αν δεν έχετε κινητό με δύο κάμερες.

Μέσω του UI της εφαρμογής, επιλέγετε το αντικείμενο που θέλετε να κρατήσετε στο προσκήνιο, και αυτή αναλαμβάνει να θολώσει τα υπόλοιπα.

Θα χρειαστούν αρκετές δοκιμές, μέχρι να το κάνετε τέλεια, αλλα με λίγη εξάσκηση το After focus μπορεί να δώσει πολύ καλα αποτελέσματα.

AfterFocus
AfterFocus
Developer: MotionOne
Price: Free
  • AfterFocus Screenshot
  • AfterFocus Screenshot

Muviz – Navbar Visualizer

Το Muviz είναι πιο πολύ Eye-candy, παρα χρήσιμο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνo απο συσκευές με On-screen Navbar.

Με το Muviz, η Navbar σας γίνεται ένα λειτουργικότατο Visualizer, που χτυπιέται πολύχρωμο, στο ρυθμό της μουσικής σας.


Copy

Το Copy διαβάζει τα Layouts κάθε εφαρμογής που τρέχει στο κινητό σας, και σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενο απο κάθε εφαμογή και κάθε σελίδα που βλέπετε στις οθόνες.

Εξ’ορισμού, το Copy ενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα του Home button, και αφου ξεχωρίσει και τονίσει τα text layouts, σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε το περιεχόμενο τους.

Copy (Text & Screenshots)
Copy (Text & Screenshots)
Developer: weberdo
Price: Free
  • Copy (Text & Screenshots) Screenshot
  • Copy (Text & Screenshots) Screenshot

Socratic

Αν οι ικανότητες σας σε πολλαπλασιασμό και διαίρεση μειώνονται όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το κομπιουτεράκί, τότε μάλλον θα χάσετε πολλές περισσότερες «απο μνήμης» ικανότητες, μετά απο τη χρήση του Socratic, αφού η νέα αυτή εφαρμογή σας τα προσφέρει ολα στο πιάτο.

Φωτογραφίστε προβλήματα μαθηματικών, φυσικής, οικονομικών και άλλως επιστημών, και το Socratic αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα, αλλα και το κάθε βήμα για να φτάσετε εκει.

Ένα τρομερό βοήθημα, που αξίζει μια θέση στη συσκευή σας, ειδικά αν είστε μαθητές/φοιτητές.


Block WiFi Thief

ΩΩΩΩΩ ΣΥΓΝΩΜΗ WIFIΚΛΕΦΤΕΣ, αλλα πλέον την κάτσατε. Θα μάθω την εφαρμογή αυτή σε όσους περισσότερους μπορώ. Ο τσάμπας πώθανε 😀

Το Block WiFi Thief, κάνει αυτό ακριβώς που λέει το ονομά του. Σας δείχνει όλες τις συσκευές που ειναι συνδεδεμένες στο δίκτυο του σπιτιού σας, και σας δίνει θεωρητικά τη δυνατότητα να τους μπλοκάρετε. Στην πραγματικότητα, αν πατήσετε το Block η εφαρμογή σας πάει απλά στο Interface του router σας για να το κάνετε χειροκίνητα, αλλα είναι μια εξαιρετική λύση για να δείτε ποια κοράκια έχουν συνδεθεί στο δίκτυο σας.


Look of Disapproval

Το Look of disaprroval είναι μια τεράστια λίστα με Unicode emoticons, τα οποία ήταν στη μόδα μερικά χρόνια πριν, πριν έρθουν τα new gen emojis.

Βρίσκεται αυτό που θέλετε, και με ένα απλό tap, το έχετε στο clipboard σας για να το στείλετε όπου θέλετε.

Η εφαρμογή είναι συμβατή και με τα  Samsung Multi-Window και  LG Dual Window.

Look of Disapproval
Look of Disapproval
Developer: sLAUGHTER
Price: Free
  • Look of Disapproval Screenshot
  • Look of Disapproval Screenshot

Clipboard Actions

Άλλη μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε πολλές ενέργειες με τη λέξη η τη φράση που μόλις αντιγράψατε απο ένα κείμενο.

Έτσι αφού αντιγράψετε αυτό που σας ενδιαφέρει, έχετε στη διάθεση σας μια σειρά απο πολύ χρήσιμες επιλογές, που ποικίλουν ανάλογα με το τι είναι αυτό που αντιγράψατε.

Με τη βοήθεια του Clipboard Actions, μπορείτε μεταξύ άλλων να: Μοιραστείτε εικόνες, να ακούσετε τη λέξη που μόλις αντιγράψατε, να συντομεύσετε μια διεύθυνση μέσω του bit.ly, να δημιουργήσετε ένα QR Code με βάση το περιεχόμενο, να δείτε τη έννοια της λέξης(στα αγγλικά), να μετατρέψετε νομίσματα, να μεταφράσετε κείμενο, και να δείτε τις οδηγίες πλοήγησης αν αυτό που αντιγράψατε ήταν διεύθυνση.

Και ολα αυτά με δύο tap. Must Have εφαρμογή, τίποτα λιγότερο.

Clipboard Actions & Manager
Clipboard Actions & Manager
  • Clipboard Actions & Manager Screenshot
  • Clipboard Actions & Manager Screenshot

Fast Finder

Έχετε κουραστεί να ψάχνετε σε μια μεγάλη λίστα εφαρμογών; Έχετε κουραστεί να ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο αρχείο ανάμεσα σε χιλιάδες;

Το Fast Finder προσφέρει μια απλή λύση σε αυτά τα προβλήματα. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα της εφαρμογής ή το όνομα του αρχείου και η εφαρμογή θα αναζητήσει αυτά τα αρχεία για εσάς. Μπορεί να αναζητήσει χιλιάδες αρχεία σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Η εφαρμογή διαθέτει προηγμένη αναζήτηση. Πληκτρολογήστε για παρααδειγμα \’gif\’ για να εμφανίσετε τα αρχεία gif. Πληκτρολογήστε \’gif και το όνομα του αρχείου\’ για αναζήτηση συγκεκριμένων αρχείων gif.

Για καλύτερη χρήση, ενσωματώστε το Fast Finder σε άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε διπλό κλικ για να ξεκινήσετε το Fast Finder στο Nova launcher.

Fast Finder
Fast Finder
Developer: Denim Basumatary
Price: Free
  • Fast Finder Screenshot
  • Fast Finder Screenshot

Timbre

Ένας απο τους πιο εύκολους στη χρήση, και με ελάχιστους περιορισμούς, free Converters στο Play Store, με το Timbre μάλιστα να σας επιτρέπει τη μετατροπή, το κόψιμο και την ένωση, όχι μόνο αρχείων ήχου, αλλα και Video!

Και ολα αυτά δωρεάν, και με πολύ εύχρηστο UI.

Δεν περιγράφω άλλο!


Live NetTV

Live streaming αθλητικών γεγονότων, με πολύ καλές ταχύτητες και ικανοποιητική ποιότητα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Δεν το ακούσατε απο εμένα, δε σας ξέρω. Δείτε μπάλα, και με ευχαριστείτε αργότερα

Εννοείται οτι δε θα το βρείτε στο Play Store

Κατεβάστε το Live NetTV


Terrarium TV

Οτι ισχύει και για το απο πάνω, μόνο που εδώ θα βρείτε Full HD και 4K ταινίες, σειρές, με δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων και κατεβάσματος των αρχείων στη συσκευή σας.

Just remember: Piracy is Baaaaad, mmmmkaay?

Και πάλι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, οτι δε θα το βρείτε στο Play store.

Κατεβάστε το Terrarium TV

Αυτά λοιπόν για τώρα.

Έχετε εντοπίσει εσείς κάποια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που νομίζετε οτι πρέπει να γίνει πιο γνωστή; Στείλτε τη κάπου αλλού, γιατι εμένα με διαβάζουν 100 άτομα , στείλτε τη στο contact (at) angroid.gr για να την προσθέσω σε ένα επόμενο άρθρο.