Energy Ring / Hide Camera Hole

Galaxy S10 Hole-Punch Special Functionality

Οι δύο πρώτες εφαρμογές αφορούν μόνο τους κατόχους των νέων Galaxy S10/S10+ τα οποία έχουν εντυπωσιακές οθόνες, με ακόμα πιο εντυπωσιακές τρύπες στα δεξιά.

Το Energy Ring προσθέτει μια χρωματιστή μπάρα γύρω απο την οπή στην οθόνη των νέων Galaxy, η οποία σας επιτρέπει να τσεκάρετε το επίπεδο της μπαταρίας σας με μια ματιά, κάτι που κάνει την τρύπα λιιιγο πιο χρήσιμη, αλλα πολύ περισσότερο εμφανή.

Απο την άλλη το Hide Camera Hole, είναι μια εφαρμογή γεμάτη Wallpapers που ως μόνο σκοπό έχουν την απόκρυψη της τρύπας αυτής μέσω ευφάνταστων εικόνων που πραγματικά εξαφανίζουν την οπή της εμπρόσθιας κάμερας.


Leaf Smart Notify

Μπορεί το σύστημα ειδοποιήσεων του Android να βελτιώνεται σταθερά σε κάθε αναβάθμιση, δεν είναι λίγες οι φορές όμως που βρίσκεστε μέσα σε ένα χάος απο Notifications που πετάει χωρίς ενδοιασμό η κάθε εφαρμογή.

To Leaf Smart Notify, έρχεται για να βάλει μια τάξη σε αυτόν τον τομέα δίνοντας σας τον πλήρη έλεγχο των ειδοποιήσεων, με το ποιες εμφανίζονται, ποιες όχι αλλα και το πότε γίνεται αυτό να είναι 100% στο χέρι σας. Το οτι ειναι εντελώς δωρεάν βοηθάει και αυτό 🙂


Firefox Lockbox

Firefox Lockbox : how it works

Το Lockbox της Mozilla, σας δίνει πρόσβαση στους κωδικούς που έχετε αποθηκεύσει στον Mozilla Firefox, ακόμα και αν δεν έχετε πρόσβαση στο Browser σας.

H εφαρμογή χρησιμοποιεί τον Firefox Account σας για να διαχειρίζεται τα αποθηκευμένα σε αυτό τον λογαριασμό passwords σας. Απο εκει και πέρα, η επικοινωνία μεταξύ της εφαρμογής και του Firefox γίνεται κωδικοποιημένη και η πρόσβαση στο Lockbox γίνεται μέσω κωδικού, ή Fingerprint/Face unlock, οπότε μπορεί να είναι όσο ασφαλής επιλέξετε.

Firefox Lockwise
Firefox Lockwise
Developer: Mozilla
Price: Free

School It

Δεν το κρυβω οτι θα ήθελα πολύ να πηγαίνω σχολείο την εποχή που τα Smartphones έχουν γίνει μικροί υπολογιστές, επειδή… λόγοι. Το School It είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα απο αυτούς τους λόγους, αφού θα μπορούσε να είναι πραγματικό ευαγγέλιο για έναν μαθητή της Θετικής κατεύθυνσης οπως ο γράφων.

Η εφαρμογή ειναι μια αστείρευτη πηγή τύπων, ορισμών και πληροφοριών για πολλά θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με μαθηματικά, φυσική και χημεία.

School It
School It
Developer: Jakub Klementewicz
Price: Free

Titanium TV

To Titanium TV είναι ένα Fork του πάλαι ποτέ δημοφιλέστατου Terarrium TV, που πλέον μας έχει αφήσει χρόνια.

Η εφαρμογή έχει ολες τις τελευταίες σειρές και ταινίες, και δουλέυει ασυνήθιστα καλα και απροβλημάτιστα για εφαρμογή του είδους, ενώ προσφέρει και προβολή μέσω Chromecast για μετάδοση στην τηλεόραση σας, έχει υπότιτλους, ενώ προσφέρει και σύνδεση με Real Debrid. Όσοι ξέρετε τι είναι αυτό, ξέρετε οτι είναι καλό. Οι υπόλοιπο.. ψαχτείτε λίγο.

Κατεβάστε το Titanium TV

Yapú

Είσαι με το έτερον ήμισυ αγαπητέ αναγνώστη(εσύ αγαπητή αναγνώστρια είναι το ήμισυ, θα καταλάβεις σε λίγο) και σε ρωτάει “τι θα φάμε”; Οντας σωστό αρσενικό και κολώνα του σπιτιού, την αφήνεις να αποφασίσει τι θα φάτε, κυρίως γιατι πιθανότατα φέρνει πιο πολλά λεφτά στο σπίτι, και επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να διαλέξεις εσύ, αλλα ξέρεις απο τώρα οτι δε θα της αρέσει τίποτα, για να περάσουν τρία τέταρτα πείνας πριν ακούσεις την απάντηση που περιμένεις.

“Δεν ξέρω μωρέ, οτι να’ναι”

ΟΟΟΟΟΟΧι αγαπητέ αναγνώστη, δε θα ζοριστείς ξανα να αποφασίσεις, θα βάλεις το Yapu, θα επιλέξεις την περίσταση και θα βρείς απάντηση σε ολες τις σημαντικές ερωτήσεις: “τι θα πιω, σε τι εστιατόριο να πάω, τι να παραγγείλω, πόσα απίδια βάζει ο σάκος και πόσες προσκλήσεις γάμου εκτύπωσε ο κουτρούλης”

Σας έχω σώσει.

Yapu (Για πού λες;)
Yapu (Για πού λες;)
Developer: Appakia
Price: Free

Bottom Quick Settings

Bottom Quick Settings - Notifications and Quick Settings

Έχετε παρατηρήσει και εσείς οτι οι οθόνες γίνονται μακρόστενες; Όχι; Καλα. Για όσους είστε τσακάλια και έχετε πάρει μυρωδιά τη συμβαίνει εδώ, και την προσπάθεια να μειώσουν εμάς τους κοντούς με τα μικρά δάκτυλα, σας έχω εφαρμογή-λύση.

Το Bottom Quick Settings προσθέτει μια μπαρα με τις συντομεύσεις των Settings την οποία μπορείτε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσετε ακόμα και οταν κρατάτε το κινητό με το ένα χέρι, ανεξάρτητα απο τπ μέγεθος της οθόνης στο κινητό σας. Μεγάλο συν οι πολλές επιλογές παραμετροποίησης.


Skip Ads

Οκ, οι διαφημίσεις στο Youtube μπορεί να ειναι ενοχλητικές, αλλα αν δε θέλετε να πάτε Full κόντρα με τη χρήση του Youtube Vanced, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση με το Skip Ads.

Αυτή η εφαρμογή, απλά πατάει το “skip ad” στο βίντεο αντί για εσάς, είτε επειδή δε θέλετε, είτε επειδή μπορεί να αφήνετε το κινητό ανοιχτό να παίζει και εσείς να κάνετε κάτι άλλο, ενώ εκτός αυτού, μετράει και πόσες ώρες παρακολουθείτε Youtube.

Skip Ads
Skip Ads
Developer: Vnova Mobile
Price: Free

Instant Email Address

Πόσες φορές έχετε χρησιμοποιήσει το email σας για να συνδεθείτε σε μια σελίδα για μια και μοναδική φορά, και απο τότε έχετε φάει σπαμ με το κιλό; Πόσες φορές σας έχουν ζητήσει σε μπαρ το email σας για να μείνετε σε επαφή, αλλα δεν θέλετε να δώσετε το πραγματικό γιατι δεν την έχετε δει χωρίς make up;(αλήθεια σας εχουν ζητήσει email σε μπαρ;)
ΠΟΣΕΣ φορες σας έχουν ζητήσει ένα email για σοβαρό σκοπό και ντρέπεστε να δώσετε το “pipinokiller69winkwink@hotmail.com” που είχατε κάνει 13 ετών, αλλα ακόμα χρησιμοποιείται για κάποιο λόγο;

Το Instant Email Address μπορεί να σας προσφέρει άμεσα την πρόσβαση σε εύκολα generated Emails τα οποία μάλιστα δεν έχουν Timeout οπως στις παρόμοιες υπηρεσίες, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιείται για όσο καιρό θέλετε, χωρίς κανένα πρόβλημα.


Gbox

Εγώ μπορεί να μην έχω επαφή με το Instagram, καθότι δεν έχω κοιλιακούς, και έχω το Gazetta.gr για να παίρνω μάτι, ξέρω ομως οτι πολλοί απο εσάς, είστε πιστοί ακόλουθοι του κοινωνικού δικτύου, οπότε το Gbox ίσως σας λυσει τα χέρια.

Με τη βοήθεια του μπορείτε να δημιουργήσετε Swipeable Photos, εικόνες στο μέγεθος ακριβώς που ζητάει το Instagram για να μην υπάρχει το κλασσικό Cropάρισμα, να κόψετε video, να κάνετε αυτόματα Reposts με υλικό άλλως δημιουργών προσθέτοντας αυτόματα την πηγή, να συμπληρώσετε αυτόματα τα hashtags και πολλά πολλά ακόμα.

Toolkit for Instagram - Gbox
Toolkit for Instagram - Gbox

Clip Cloud

Το Clip Cloud είναι μια εφαρμογή που στην πράξη έπρεπε να υπάρχει ήδη σαν λειτουργία στο Android.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής και του αντίστοιχου addon στον Chrome δημιουργείτε ένα κοινό Clipboard μεταξύ του κινητού και του υπολογιστή σας, οπότε μπορείτε να μεταφέρετε κείμενο απο το ένα στο άλλο σε πραγματικό χρόνο.

Η μεταφορά του κειμένου γίνεται μέσω του Google Cloud Message και η σύνδεση είναι ασφαλής και κωδικοποιημένη, οπότε η μυστική συνταγή για τα κεφτεδάκια της γιαγιας είναι ασφαλής.

Πολύ ΠΟΛΥ χρήσιμη εφαρμογή.


Rush Rally 3

Rush Rally 3 App Preview | iOS | AppleTV | Android | Switch

Αν πώ οτι ήξερα πως είχαν κυκλοφορήσει τα Rush Rally 1 & 2 θα πώ ψέματα, αλλα η αλήθεια είναι πως έχω διασκεδάσει αρκετά τις τελευταίες μέρες με το Rush Rally 3, οπότε μπορώ να σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

72 διαφορετικές πίστες, σε χώμα και άσφαλτο, Career Mode , 60FPS , Multiplayer και πολύ προσεγμένα Controls, είτε με Taps είτε με το γυροσκόπιο σας δίνουν πολλούς λόγους να το δοκιμάσετε έστω.

Rush Rally 3
Rush Rally 3
Price: 5,49 €

Grand Mountain Adventure

Grand Mountain Adventure Launch Trailer (Android)

Ναι, ξέρω. Παιχνίδι με Ski 2 μέρες πριν μπει ο Απρίλης, είναι λίγο εκτός εποχής, αλλα τι να σας κάνω που μου αρέσει αρκετά;.

Εκτός απο το πολύ Smooth Gameplay του, που με κάνει να μη θέλω να σταματήσω, οι δημιουργοί του Grand Mountain Adventure έχουν χρησιμοποιήσει μια απίστευτη κάμερα προβολής που κάνει τον κόσμο του παιχνιδιού να δείχνει τεράστιος και εντυπωσιακός ακόμα και σε μια μικρή οθόνη κινητού.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για