Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Εφαρμογές Παιχνίδια Carmageddon Crashers: Drag races με κατάληξη..Carmageddon!

Carmageddon Crashers: Drag races με κατάληξη..Carmageddon!

-

- Advertisement -

H σειρά Carmageddon, έγινε διάσημη ως racing game που τρακάρετε αδιακρίτως αντιπάλους και πατάτε πεζούς σαν να μην υπάρχει αύριο, αν και μεταξύ μας, το τελευταίο ήταν αυτό που την έκανε τόσο γνωστή.

Το Carmageddon Crashers, είναι μια πιο “απλή” έκδοση του παιχνιδιού, το οποίο φυσικά δεν περιλαμβάνει πάτημα πεζών, έχει ομως ευτυχώς και κόντρες, και τρακαρίσματα.

Στο Crashers κάθεστε στο τιμόνι του οδηγού ενός εκ των σαράβαλων που κατασκευάζετε μόνοι σας, με μοναδικό σκοπό να σκάσετε στην μάπα του αντιπάλου σας στο τέλος της ευθείας και να κάνετε το όχημα του σμπαράλια.

carmageddon crashers 1
Αν αναρωτιέστε πως θα αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο, η απάντηση ειναι απλή. Guts. Αναβαθμίσεις και Guts.

Με λίγο λόγια, το Carmageddon Crashers είναι κάτι ανάμεσα σε Drag Race και την “κοτα”, το γνωστό σενάριο των Αμερικάνικων ταινιών δράσης, που ο πρωταγωνιστής και ο κακός, οδηγούν ο ένας καταπάνω στον άλλο, μέχρι κάποιος(ο κακός) να κοτοπουλιάσει, να κάνει παρατιμονιά, και να καταλήξει ψητός μετά από μια μεγαλοπρεπέστατη έκρηξη.

- Advertisement -

carmageddon crashers 3
Δόξα το Θεό, αυτοκίνητα για να καταστρέψετε ολοσχερώς θα βρείτε αρκετά.

Το Gameplay του παιχνιδιού ειναι απλό:

Εκτός αγώνα πρέπει να αναβαθμίζεται το όχημα σας και την “πανοπλία του” ωστέ να γίνεται όσο πιο καταστροφικό γίνεται τη στιγμή της σύγκρουσης, ενώ, εντός αγώνα, πρέπει να κάνετε τις αλλαγές ταχυτήτων όσο πιο αλάνθαστα μπορείτε, για να φτάσετε στο τέλος της ευθείας με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Το Carmageddon Crashers, είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Google Play με τις μικροσυναλλαγές να μη λείπουν από το παιχνίδι, αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!