Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Εφαρμογές Ελληνικές Εφαρμογές Connectum: Το Ελληνικό PvP Puzzle Game που θα ακονίσει τα αντανακλαστικά σας.

Connectum: Το Ελληνικό PvP Puzzle Game που θα ακονίσει τα αντανακλαστικά σας.

-

- Advertisement -

Το Connectum αγαπητέ αναγνώστη, είναι ένα easy to play – hard to master παιχνιδάκι, το οποίο έχει δημιουργήσει η Ελληνικότατη GemCraft Games και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν το Google Play.

Η βασική συνθήκη νίκης, σε αυτό το παιχνίδι, είναι να σχεδιάσετε τη διαδρομή, η οποία περιέχει τους αριθμούς που δίνουν το μεγαλύτερο άθροισμα.

Σε πρώτη σκέψη φαίνεται απλό, η αλήθεια είναι ομως, οτι το Connectum απαιτεί συγκέντρωση, γρήγορη σκέψη, ακόμα πιο γρήγορα αντανακλαστικά και μερικές φορές τύχη.

Ολα τα παραπάνω είναι αναγκαία, γιατι η προσπάθεια σας δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Εκτός απο τον χρόνο, ο οποίος ως γνωστών είναι αμείλικτος αντίπαλος, είτε μιλάμε για ρυτίδες, είτε για τον Oscar Cardoso είτε για παιχνίδια, το Connectum είναι στην καρδιά του ένα καθαρόαιμo PvP game.

- Advertisement -

Έτσι δεν αρκεί μόνο να βρείτε τη σωστή διαδρομή, δεν αρκεί να το κάνετε γρήγορα, αλλα θα πρέπει να το κάνετε με μεγαλύτερη ακρίβεια και μεγαλύτερη ταχύτητα απο τον ανθρώπινο αντίπαλο σας, αφού κάθε ματς στο Connectum, είναι μια μάχη μεταξύ δύο παικτών.

Πριν κλείσω με link, πρέπει να δώσω τα εύσημα στη GemCraft games, αφου έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο UI, με θέμα το χαρτί και τη γραφή με το χέρι, και αρκετούς συνδιασμούς χρωμάτων να επιλέξετε,  ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αρκετά εθιστικό παιχνίδι που παίζεται στην κυριολεξία με το ένα δάκτυλο.

Γρήγορο και εθιστικό gameplay, ωραίο Design, και Leaderboards. Τα έχει ολα και είναι δωρεάν!

Connectum
Connectum
Price: Free

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!