Το Connectum αγαπητέ αναγνώστη, είναι ένα easy to play -- hard to master παιχνιδάκι, το οποίο έχει δημιουργήσει η Ελληνικότατη GemCraft Games και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν το Play.

Η βασική συνθήκη νίκης, σε αυτό το παιχνίδι, είναι να σχεδιάσετε τη διαδρομή, η οποία περιέχει τους αριθμούς που δίνουν το μεγαλύτερο άθροισμα.

Σε πρώτη σκέψη φαίνεται απλό, η αλήθεια είναι ομως, οτι το Connectum απαιτεί συγκέντρωση, γρήγορη σκέψη, ακόμα πιο γρήγορα αντανακλαστικά και μερικές φορές τύχη.

Connectum Teaser (Mobile PvP puzzle game for android)

Ολα τα παραπάνω είναι αναγκαία, γιατι η προσπάθεια σας δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Εκτός απο τον χρόνο, ο οποίος ως γνωστών είναι αμείλικτος αντίπαλος, είτε μιλάμε για ρυτίδες, είτε για τον Oscar Cardoso είτε για παιχνίδια, το Connectum είναι στην καρδιά του ένα καθαρόαιμo PvP game.

Έτσι δεν αρκεί μόνο να βρείτε τη σωστή διαδρομή, δεν αρκεί να το κάνετε γρήγορα, αλλα θα πρέπει να το κάνετε με μεγαλύτερη ακρίβεια και μεγαλύτερη ταχύτητα απο τον ανθρώπινο αντίπαλο σας, αφού κάθε ματς στο Connectum, είναι μια μάχη μεταξύ δύο παικτών.

Πριν κλείσω με link, πρέπει να δώσω τα εύσημα στη GemCraft games, αφου έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο UI, με θέμα το χαρτί και τη γραφή με το χέρι, και αρκετούς συνδιασμούς χρωμάτων να επιλέξετε,  ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αρκετά εθιστικό παιχνίδι που παίζεται στην κυριολεξία με το ένα δάκτυλο.

Γρήγορο και εθιστικό gameplay, ωραίο Design, και Leaderboards. Τα έχει ολα και είναι δωρεάν!

Connectum
Connectum
Price: Free
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments