Έφτασε επιτέλους η στιγμή για την επίσημη κυκλοφορία του Mario Kart στο Android, αφου όπως ανακοίνωσαν στην Nintendo η 25ή Σεπτεμβρίου ειναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της παιχνιδιού σε Android και iOS.

Στο Mario Kart Tour, θα μπορέσετε να σουλατσάρετε με τα κάρτ τους, όλους τους γνωστούς ήρωες της Nintendo, σε ένα ταξίδι στον κόσμο, με πίστες εμπνευσμένες απο πραγματικές πόλεις. Εκτός αυτών θα βρείτε και μερικές απο τις κλασσικές πίστες του παιχνιδιού, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιες.

Οπως και στο Super Mario Run, έτσι και το Mario Kart Tour θα μπορεί να παιχτεί με άνεση με το ένα δάκτυλο, με τους ανθρώπους της Ιαπωνικής εταιρίας να τονίζουν οτι παρά τον απλό τρόπο χειρισμού, ολα τα απαραίτητα κόλπα οπως το Drift, τα χοροπηδητά, και τα όπλα.

Το Mario Kart Tour, θα είναι Free to play, με αρκετές μικροσυναλλαγές εντός, οπως και τα άλλα παιχνίδια της Ninty στο Android δηλαδή.

Mario Kart Tour Game Play

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να κάνετε απλά υπομονή, η να κάνετε προεγγραφή στο Google Play για να ειδοποιηθείτε οταν με το καλό κυκλοφορήσει.

Ένα Nintendo, άσε τα άλλα και φέρε το Zelda.

Mario Kart Tour
Mario Kart Tour
Developer: Nintendo Co., Ltd.
Price: Free
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments