Ξέρετε το Pubg; Βοήθειά σας. Για όσους ξέρετε το δημοφιλέστατο Online Game, που ακούει στο όνομα PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, τότε πιθανότατα θα έχετε ακούσει και για το Fortnite, το οποίο είναι μια καλοσχεδιασμένη αντιγραφή του προηγούμενου, με παρόμοιο Gameplay, και εξίσου εθιστικό.

Fortnite Battle Royale - Gameplay Trailer (Play Free Now!)

Μετα τους υπολογιστές και το PS4, το δωρεάν Fortnite βρίσκει τον δρόμο του και στα Smartphones, αφου η Epic ανακοίνωσε οτι το battle royal Game της, έρχεται και σε Android και iOS.

Οπως δήλωσε η εταιρία του παιχνιδιού

To Fortnite Battle Royal έρχεται στις φορητές συσκευές. Σε τηλέφωνα και Tablets, το Fortnite, ειναι το ίδιο παιχνίδι 100 παικτών, που γνωρίσατε σε PS4, XBOX one, PC και Mac. Το ίδιο Gameplay, ίδιος χάρτης, ίδιο περιεχόμενο, και οι ίδιες εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.

Στις 12 Μαρτίου θα ξεκινήσει το πρώτο Invite Event που θα αφορά μόνο συσκευές με iOS, με την έκδοση για Android να είναι στα σκαριά, και να ετοιμάζετε για τους “αμέσως επόμενους μήνες”.

Μάλιστα το παιχνίδι θα υποστηρίζει Cross Play, και Cross Progression, στα PS4, PC, Mac, iOS και Android, κάτι που είναι εξαιρετική είδηση.

Ετοιμαστείτε, έρχεται το Battle Bus

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments