Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019
Αρχική Εφαρμογές Παιχνίδια Το Fortnite Battle Royal έρχεται στο Android

Το Fortnite Battle Royal έρχεται στο Android

-

- Advertisement -

Ξέρετε το Pubg; Βοήθειά σας. Για όσους ξέρετε το δημοφιλέστατο Online Game, που ακούει στο όνομα PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, τότε πιθανότατα θα έχετε ακούσει και για το Fortnite, το οποίο είναι μια καλοσχεδιασμένη αντιγραφή του προηγούμενου, με παρόμοιο Gameplay, και εξίσου εθιστικό.

Μετα τους υπολογιστές και το PS4, το δωρεάν Fortnite βρίσκει τον δρόμο του και στα Smartphones, αφου η Epic ανακοίνωσε οτι το battle royal Game της, έρχεται και σε Android και iOS.

Οπως δήλωσε η εταιρία του παιχνιδιού

To Fortnite Battle Royal έρχεται στις φορητές συσκευές. Σε τηλέφωνα και Tablets, το Fortnite, ειναι το ίδιο παιχνίδι 100 παικτών, που γνωρίσατε σε PS4, XBOX one, PC και Mac. Το ίδιο Gameplay, ίδιος χάρτης, ίδιο περιεχόμενο, και οι ίδιες εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.

Στις 12 Μαρτίου θα ξεκινήσει το πρώτο Invite Event που θα αφορά μόνο συσκευές με iOS, με την έκδοση για Android να είναι στα σκαριά, και να ετοιμάζετε για τους «αμέσως επόμενους μήνες».

- Advertisement -

Μάλιστα το παιχνίδι θα υποστηρίζει Cross Play, και Cross Progression, στα PS4, PC, Mac, iOS και Android, κάτι που είναι εξαιρετική είδηση.

Ετοιμαστείτε, έρχεται το Battle Bus

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!