Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019
Αρχική Εφαρμογές Παιχνίδια To MU Origin κυκλοφορεί παγκοσμίως, και έρχεται να καταπιεί τον ελεύθερο χρόνο...

To MU Origin κυκλοφορεί παγκοσμίως, και έρχεται να καταπιεί τον ελεύθερο χρόνο σας.

-

- Advertisement -

Όσοι είστε μιας «α» ηλικίας, και υπήρξατε ενεργοί Gamers, εκεί κάπου στο 2005-2006 σίγουρα θα θυμάστε το MU Online, ένα απο τα πρώτα MMORPGs που έκαναν δειλά δειλά την εμφάνιση τους. To MU Origin, είναι η Mobile έκδοση του διάσημου MMORPG.

Αντίθετα με τη συντριπτική πλειοψηφία των Online RPGs που κυκλοφορούν στις φορητές συσκευές,  το MU Origin είναι ένα καθαρόαιμο ΜΜΟRPG που δεν προσπαθεί να σας βάλει σε ανούσιες σκέψεις. Ο στόχος είναι απλός: Βρες Gear, γίνε τουμπανο, κόψε ορδές εχθρών για να πάρεις λέβελ και καλύτερο Gear. Και να γίνεις ακόμα περισσότερο τούμπανο, για να ρίξεις ακόμα μεγαλύτερους εχθρούς.

To Origins κυκλοφορεί απο το 2015 στις ασιατικές αγορές, οπότε δεν είναι νέο, και φυσικά έχει ψηθεί αρκετά, για να μην υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και Bugs(ευχαριστούμε εκατομμύριο ριζοφάγοι, beta testers). Βέβαια ανάλογα με τη συσκευή και τη συνδεσή σας, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε και αρκετά Slow downs ή αποσυνδέσεις, αλλα αυτά είναι ψιλά γράματα.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα βρείτε και το Real Time Auction House που μπορείτε να πουλάτε και να αγοράζετε εξοπλισμό, ενώ οι χαρακτήρες σας μπορούν να αποκτήσουν και φτερά, τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε.

- Advertisement -

Τέλος το παιχνίδι έχει και επιλογή για auto battle, που αποτελεί Θείο δώρο για το χειρισμό του σε οθόνες αφής.

Αν έχετε τον απαραίτητο χρόνο, μια σχετικά δυνατή Android συσκευή, μια σταθερή σύνδεση Internet και φυσικά σας αρέσουν τα MMORPGs, τότε το MU Origins, έχει παρα πολλές ώρες Grinding και διασκέδασης να σας προσφέρει.

Υ.Γ. Όσοι τσιμπήσατε απο την εικόνα και κάνατε κλικ, η μισή ντροπή δική μου και η μισή δική σας. Λιγούρια.

MU Origin
MU Origin
Developer: Webzen Inc.
Price: Free

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!