Το Oceanhorn, ένα απο τα καλύτερα Zelda-Clones κυκλοφορεί και στο Android

1
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Oceanhorn

Το Oceanhorn βασίζεται σε σημαντικό βαθμό στη σειρά Zelda. Αν ξέρετε τι εστί Zelda, θα έχετε ήδη ψάξει στο Google για να το κατεβάσετε. Αν όχι, νιώθω λίγο άσχημα για τα παιδικά σας χρόνια.

Στο Oceanhorn πρέπει να οδηγήσετε τον νεαρό πρωταγωνιστή στο ταξίδι του σε στεριά και θάλασσα, στην προσπάθεια του να σώσει τον πατέρα του.

Όλοι οι μηχανισμοί του Gameplay στο Oceanhorn μοιάζουν να έχουν ξεπεταχτεί μέσα απο το Zelda, με το παιχνίδι να μου αφήνει μια πραγματικά γλυκιά αίσθηση.

Την ώρα που ολα μοιάζουν γνωστά, τόσο τα γραφικά, όσο και οι μικρές πινελιές των δημιουργών του Oceanhorn κάνουν το παιχνίδι να έχει και δική του δυναμική, προσφέροντας έτσι έναν πολύ καλό συνδυασμό, δανεισμού και δημιουργίας.

Συν όλων των άλλων, τη μουσική του παιχνιδιού έχουν επιμεληθεί ο Nobuo Uematsu και ο  Kenji Ito, με τον πρώτο να έχει φτιάξει το όνομα του, μέσα απο την καταπληκτική μουσική του σε αρκετά Final Fantasy αλλα και στο Chronotrigger (jrpg fan ACTIVATED) .

H ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στα touch controls, ενώ το παιχνίδι είναι Playable και μέσω Controller(προτείνεται, φυσικά)

Το Oceanhorn, δεν ακολουθεί ευτυχώς την οδό του Freemium, με in app purchases και διαφημίσεις με το κιλό. Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι, με το πρώτο Chapter να είναι διαθέσιμο, για να το δοκιμάσετε, και αν σας καλύψει, μπορείτε να δώσετε 5 ευρώ για να ξεκλειδώσετε και το υπόλοιπο παιχνίδι, το οποίο φτάνει τις 10 ώρες σχεδόν Gameplay.

Τα 5 ευρώ για την πλήρη έκδοση δε θα μείνουν για πολύ, αφού είναι «προσφορά γνωριμίας», η οποία πολύ σύντομα θα λήξει, με την τιμή να ανεβαίνει αρκετά(το πόσο και το πότε είναι άγνωστο).

Αν θέλετε να σκοτώσετε την ώρα σας με ένα πραγματικά όμορφο και προσεγμένο παιχνίδι, τότε το Oceanhorn είναι σίγουρα για εσάς. Εμείς οι υπόλοιποι Zelda Lovers, θα το πάρουμε απλά επειδή ο στούμπος θυμίζει Link, και το Gameplay θυμίζει τα νιάτα μας.

Κατεβάστε το Oceahorn