Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της Sega, έρχονται δωρεάν στο Android, με το Sega Forever

0

Όσοι προσεγγίζεται τα χρόνια μου, που για σεναριακούς λόγους θα πούμε οτι είναι 22 με οκτώ παραπάνω χρόνια εμπειρίας, σίγουρα θα έχετε πιάσει στα χέρια σας, μια απο τις κονσόλες της Sega. Εκτός αν είσασταν αυτοί που μας τρώγατε τις κοπελιές, επειδή δεν παίζατε με κονσόλες. Σεβαστό μεν, κατακριτέο δε.

Η δημοφιλέστατη κατασκευάστρια παιχνιδιών- αφού κονσόλες πλέον γιοκ-, αποφάσισε να μας ρίξει μια γερή σφαλιάρα νοσταλγίας με το Sega Forever, το οποίο είναι μια σειρά απο τα πιο δημοφιλή της παιχνίδια, που θα κυκλοφορήσουν στο Android, εντελώς δωρεάν.

Η ομάδα της Sega που ασχολείται με αυτό το project ανακοίνωσε οτι τα πρώτα παιχνίδια θα διατεθούν στο Google Play ,μέσα τις επόμενες 24 ώρες, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε παιχνίδια που παίζατε με τις ώρες, δεκαετίες πριν, στο Sega Mega Drive ή το Sega Master System(πόσο κουλ ονόματα είναι αυτά ε; Ακου Xbox…) φτάνοντας και στο σχετικά νεότερο, και αδικοχαμένο DreamCast.

Ολα τα παιχνίδια του Sega Forever θα προσφέρουν δυνατότητα Save, Leaderboards, ενώ θα υποστηρίζουν και Gamepads.

H Sega ανακοίνωσε πως κάθε μήνα θα προσθέτει νέα παιχνίδια στη συλλογή, με τα πρώτα να είναι 5, και φυσικά να περιλαμβάνουν τον σόνικ τον σκαντζόχοιρο, που σίγουρα τον ξέρετε, γιατι τον ξέρει και η μάνα μου. Μαζί με τον μάριο και τον σογκόκου.

SONIC The Hedgehog
Altered Beast
Phantasy Star II
Kid Chameleon
COMIX ZONE

Αν κάποιο απο τα links παραπάνω δε δουλεύει, θα λειτουργήσει μέχρι αύριο, αφού τα παιχνίδια ανεβαίνουν τώρα στο Play Store.

Λοιπόν; Νιώσατε λίγο πιο γέροι τώρα που είδατε εικόνες και θυμηθήκατε οτι τα παίζατε και εσεις; Ωραία.. ωραία..