Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Εφαρμογές Banggood App : Προετοιμάστείτε για την Black Friday με άμεσες ειδοποιήσεις και...

Banggood App : Προετοιμάστείτε για την Black Friday με άμεσες ειδοποιήσεις και 10% έκπτωση

-

- Advertisement -

Γενικά είμαι εναντίων στο να έχετε εφαρμογή στο κινητό σας για Site, αφού δεν νοείται τον 2018 Site που να μην έχει Mobile Version της προκοπής, οπότε αυτό το App το μόνο που κάνει είναι να πιάνει χώρο.

Την άκρως αντίθετη άποψη έχω για τα Mobile Apps των κινεζοκαταστημάτων που αγαπάμε να μισούμε, αφού εκτός απο την ευκολία των αγορών σε φιλικό για το κινητό περιβάλλον έχουν ακόμα ορισμένες προσθήκες που τα κάνουν ακόμα πιο χρήσιμα.

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματια στο Mobile App του Banggood.

Οπως όλοι ξέρετε το Banggood είναι το τελευταίο διάστημα το κατάστημα με τις πιο «ασφαλείς» και γρήγορες αποστολές στη χώρα μας, αφού απο την ώρα που τα Ελληνικά τελωνεία έσφιξαν το ζωνάρι, το Priority Direct mail του Banggood δουλέυει ρολόι χωρίς-σχεδόν- την παραμικρή διακοπή, και αντίθετα απο τις προσπάθειες των άλλων καταστημάτων, το PDM δε μας δημιούργησε προβλήματα ποτέ.

Κατεβάζοντας λοιπόν το Mobile app του Banggood, πριν απο οτιδήποτε άλλο αποκτάτε ένα κουπόνι για έκπτωση 10% με το πρώτο σας Login, οπότε είστε ήδη κερδισμένοι.

Εκτός απο αυτό, που ειναι το τυράκι, η «φάκα» έχει πολλά ακόμα θετικά, οπως οι προσφορές που είναι αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής, η άμεση πρόσβαση σε Flash Deals και κουπόνια, και κυρίως τα Notifications, τα οποία περιλαμβάνουν προσφορές, ειδοποιήσεις για προιόντα στη Wishlist σας αλλα και πληροφορίες για την εξέλιξη των παραγγελιών σας!

Όσο αφορά το τελευταίο, μπορείτε να κάνετε track τα δέματα σας απεύθείας μέσα απο την εφαρμογή, κάτι που χρειάζεται να σας πώ πόσο χρήσιμο είναι.

Μ’αυτά και μ’αυτά, το συμπέρασμα είναι απλό. Αν ψωνίζετε απο το Banggood, τότε δεν έχετε κανένα λόγο να ΜΗΝ εγκαταστήσετε την εφαρμογή, αφού μόνο να κερδίσετε έχετε απο την παρουσία της στο κινητό σας.

κουπόνι αστραπή

Και για να σας γλυκάνω ακόμα περισσότερα πάρτε και ένα ωραίο κουπονάκι για ένα προιόν που θα έρθει το Review του πολύ σύντομα

BlitzWolf BW-BS5 Selfie Stick σε εξαιρετική τιμή με κουπόνι 19BS5

Εγώ απο τη σειρά σας σας προσκαλώ να τη δοκιμάσετε, καθότι μου το ζήτησε η «Handler» μου με αντάλλαγμα ακόμα μεγαλύτερα κουπόνια και ωραία πραματάκια για να κληρώσω τα Χριστούγεννα, με αφορμή τα 8 χρόνια του Angroid.gr.

Οπότε, αν το να θεωρήσετε οτι μου κάνετε χάρη, βοηθήσει να δοκιμάσετε την εφαρμογή, τότε βάλτε το και αυτό στη λίστα 🙂

Κατεβάστε το Mobile App του Banggood

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!