Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα “σημειώσεων”, στο Market, και είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσει μια από αυτές. Μετά από αρκετό ψάξιμο, έχω καταλήξει στο ColorNote.

Tο καλό με το ColorNote είναι οτι είναι στην πραγματικότητα μια 2 σε 1. Εκτός από ένα σημειωματάριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν to-do list.

Απο το πρόγραμμα μπορείτε να προσθέσετε maglie calcio shop σημείωση η λίστα με εργασίες/ψωνια, ή ό,τι άλλο σκεφτείτε και να προσθέσετε υπενθύμιση η ακόμα καλύτερα, να την καρφιτσώσετε την στο Status Bar για να το δείτε οπωσδήποτε.

Το Color στο όνομα του προγράμματος, δεν υπάρχει τυχαία, αφού μπορείτε να προσθέτετε ένα χαρακτηριστικό χρώμα σε κάθε σημείωση, κάτι που είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ομαδοποιείτε τις σημειώσεις, ανάλογα με την σημαντικότητα τους, ή το θέμα τους(δουλειά, σπίτι κτλ). Μέσα απο το πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να κατηγοριοποιήσετε τις σημειώσεις με το χρώμα τους, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Σαν to-do list μπορείτε να σημειώσετε ολες τις δουλειές που έχετε να κάνετε, και όταν ολοκληρώνετε κάποια απο αυτές με ένα απλό κλικ αυτή διαγράφετε με μία γραμμή, δίνοντας σας έτσι εύκολα με μια ματιά το τι από τι λίστα, σας έχει μείνει να κάνετε.
Colornote1 colornote2 colornote3 colornote4 colornote5
Το πρόγραμμα συνοδεύει και ένα πολύ εύχρηστο Widget σε μορφή Post-it, το οποίο εκτός από το όνομα της σημειώσης, αν πρόκειται για todo list, εμφανίζει maglie calcio a poco prezzo έναν αριθμό στη πάνω δεξιά γωνία με τον αριθμό των εργασιών που δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα.

Το ColorNote είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, που σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο. Αν μάλιστα είστε υπέρμαχοι της τάξης, τότε θα το λατρέψετε.

[android]market://search?q=pname:com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note[/android]

Η μέσω του WebMarket

7
Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Νεότερα Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Ενημέρωση για
trackback

[…] βρήκατε το ColorNote χρήσιμο, αλλά πολύπλοκο, σας έχω μια πιο.. «προσιτή» […]

Panos
Επισκέπτης
Panos

Σωστά, σωστότατα. Το έκανα.
Να είσαι καλά. Σ’ ευχαριστώ πολύ.

Panos
Επισκέπτης
Panos

Κι εγω αυτό έχω αλλά, πως καρφιτσώνεις στην κεντρική οθόνη notes ?

Gianna
Μέλος

ειναι πάρα πολυ ωραίο!! και απιστευτα χρησιμο!!