Δέκα νεες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσεις [Ιανουάριος 2022]

Εφτάσε το νέο έτος, εμπρός βήμα ταχύ, να το προϋπαντήσουμε, παιδιά στην έξοχη, ή μάλλον αφήστε το για αργότερα γιατι έξω κάνει ψώφο, οπότε ας βρει το νέο έτος μόνο του τι θα κάνει τώρα που ήρθε.

Καθίστε μέσα στη ζέστη εσείς, γιατι ξεχώρισα ενδιαφέρουσες εφαρμογούλες για να δοκιμάσετε.

VN Video Editor Maker

Κάνουμε ποδαρικό, με έναν Video Editor, ο οποίος έχει ως βασικό ατού, οτι είναι.. τσάμπα.

Σε αντίθεση με τους “τσάμπα” ο VN δεν έχει περιορισμούς, δε σας βάζει Watermarks γύρω γύρω, και γενικά είναι πολύ εύκολος στη χρήση, ακόμα και στη μικρή οθόνη του κινητού σας, οπότε αν συχνά βρίσκεστε σε θέση να πειράξετε βίντεο στο κινητό σας, για ένα γρήγορο ποστάρισμα, το VN Video Editor είναι ιδανικό.

Και τσάμπα.


One Swipe Notes

Το One Swipe Notes είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση εφαρμογής, αφού παρότι σίγουρα θα βρείτε καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων στο Google Play, και μάλιστα τσάμπα (το One Swipe Notes κοστίζει 0.7€) η εφαρμογή εδώ σας προσφέρει κάτι που οι περισσότερες δεν μπορούν.

ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις σημειώσεις.

Οταν την εγκαθιστάται, ένα Floating κουμπί φωλιάζει στην ακρη της οθόνης σας, και με ένα μόνο Swipe (εξού και το όνομα) είστε έτοιμοι να κρατήσετε μια σημείωση σε χρόνο μηδέν. Αν οι σημειώσεις είναι σημαντικο κομμάτι της δουλειάς σας, τα 0.7€ είναι ξεφτίλα τιμή, τα αξίζει 100%.


Are We There Yet – get alerts when you arrive

To αγ γουι δεαρ γιετ, είναι το “είναι μακριά ακόμα παπαστρουμφ” αλλα σε εφαρμογή.

Ομολογώ οτι αν είχα αυτή την εφαρμογή όταν ήμουν στο λύκειο, θα είχα γλιτώσει πολλά εισιτήρια επιστροφής, επειδή έχανα την στάση μου , μια και κοιμόμουν συνέχεια στο λεωφορείο, αλλα δεν είναι ποτέ αργά αγαπητέ αναγνώστη. Ήρθε στην ώρα να σώσει εσένα.

Στο Are we there yet, σημαδεύεις τον προορισμό σου στον χάρτη, και του ορίζεις την εμβέλεια γύρω απο το σημείο αυτό στο οποίο θες να ειδοποιηθείς.

Όταν μπες σε αυτή την περιοχή, το κινητό σου χτυπάει, ή δονείται για να σε ειδοποιήσει ότι πλησιάζεις, για να ετοιμαστείς σιγά σιγά να κατέβεις. Σωτήριο για ΜΜΜ, ειδικά αν έχετε πάει τουρισμό και δεν έχετε ιδέα από τις περιοχές.


retroPod – Click Wheel Music Player

Αυτή μάλλον είναι η πιο περίεργη εφαρμογή που έχουμε παρουσιάσει εδώ, αφού το Retropod είναι ένας Mp3 Player….που μοιάζει με Ipod.

Και οταν λέω μοιάζει, το εννοώ στον υπερθετικό βαθμό, αφού ολη η εμπειρία του θα ξυπνήσει μνήμες σε πολλούς απο εσάς μνήμες από το όχι-και-τόσο-μακρινό παρελθόν.

retroPod: ClickWheel Music App
retroPod: ClickWheel Music App

Ratio: Productivity Homescreen

Το Ratio είναι μια διαφορετική προσέγγιση στα Homescreens, αφού αυτό που ΚΥΡΙΩΣ θέλει να κάνει, είναι να σας “αναγκάσει’ να ασχολείστε με το κινητό σας όσο το δυνατόν λιγότερο.

Λιγότεροι περισπασμοί, μηδέν αταξία, λίγα και βασικά χρώματα, και μια διάχυτη αίσθηση ηρεμίας στο UI είναι αυτά που κάνουν τον Ratio να ξεχωρίζει απο το σωρό. Αν προσπαθείτε να αποκολληθεί απο την πολύωρη χρήση της συσκευής σας, ο Ratio είναι μια πολύ καλή αρχή, αφού κάνει τα πράγματα απλά, χωρίς να διακόπτει την επικοινωνία σας.

Ratio: Productivity Homescreen
Ratio: Productivity Homescreen
Developer: Blloc
Price: Free

Ad-silence – OpenSource

Ένα ελαφρώς διαφορετικό adblock έχουμε εδώ, αφού το Ad-Silence λειτουργεί σε εφαρμογές όπως το Spotify, το Accuradio και το Tidal, και ενεργοποιεί αυτόματα τη σίγαση όταν ακούγονται διαφημίσεις.

Προσοχή. ΔΕΝ σταματάει τις διαφημίσεις, αφού συνεχίζουν να παίζουν κανονικά, απλά τις κάνει σίγαση, οπότε δε σας ενοχλούν. Διακοπή θα έχετε και πάλι ανάμεσα στα τραγούδια.

Παρόμοια εφαρμογή, και το Mutify.

Ad-silence - OpenSource
Ad-silence - OpenSource
Developer: bluepie
Price: Free

Palette: Home Screen Setups

O Sam Beckman είναι γνωστός Youtuber, με αγάπη στην παραμετροποίηση των αρχικών οθονών, και ένα επικό μουστάκι (κάνει και τρομερές παραγωγές, ψάξτε τον) και το Palette, είναι μια εφαρμογή της οποίας επιμελήθηκε ο ίδιος, για να σας βοηθήσει να κάνετε την Homescreen σας ξεχωριστή.

Μέσα στην εφαρμογή θα βρείτε δεκάδες ξεχωριστές προτάσεις για Homescreens, μαζί με ολες τις εφαρμογές, τα Widgets και τα icon packs που θα χρειαστείτε για να τα αντιγράψετε.

Δεν είναι ολα δωρεάν βέβαια, αφού αρκετά απο τα Icon packs ή τα Widgets είναι επι πληρωμή, σίγουρα όμως θα βρείτε αρκετές προτάσεις για να σας εμπνεύσουν.

Palette: Home Screen Setups
Palette: Home Screen Setups
Developer: Sam Beckman
Price: Free

Black Screen: video screen off

Ποσες φορές θέλετε να βάλετε το Youtube να παίζει μουσική αλλα το σκέφτεστε γιατι θα πρέπει να αφήσετε την οθόνη ανοιχτή για να μη σταματήσει το Playback; Αν η απάντηση είναι “πολλές”, ελάτε να σας γνωρίσω το Black Screen.

H ΣΟΥΠΕΡ χρήσιμη αυτή εφαρμογή, είναι δυστυχώς χρήσιμη μόνο για όσους έχουν AMOLED οθόνες, αν και για να πούμε την αλήθεια δε θα έχουν μείνει και πολλοί με LCD πλέον, αφού το Black Screen εμφανίζει ένα Black overlay πάνω απο το κινητό σας σε τέρμα χαμηλή φωτεινότητα, οπότε η οθόνη καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, χωρίς να την κλείσετε, οπότε το Playback συνεχίζει από πίσω!

Η χρήση του; Απλή. Ανοίγετε το Black Screen, και θα εμφανιστεί μια κλειδαριά στη μέση της οθόνης σας. Βρίσκετε το βιντεο που θέλετε στο Youtube, πατάτε Play, και μετά απλά πατάτε την κλειδαριά. Τόσο απλό!

Black Screen: video screen off
Black Screen: video screen off
Developer: jApp
Price: Free

Guerrilla Mail

Το Guerrilla Mail είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρήσιμη εφαρμογή για τον χρήστη του 2022, αφού πλέον, για να έχεις πρόσβαση στο οτιδήποτε σου ζητάνε Email, όχι για να σε σπαμάρουν, αλλα για να σε σπαμάρουν, και να πουλήσουν το email σου και σε άλλους, για να σε σπαμάρουν και αυτοί.

Το Guerilla mail δημιουργεί όσα προσωρινά email θέλετε, ώστε, για παράδειγμα,  να γραφτείτε σε μια υπηρεσία που θέλετε να τσεκάρετε, χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το πραγματικό σας email.

Είναι επίσης χρήσιμο, για να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για μια εφαρμογή που δε θέλετε να βάλετε το πραγματικό σας email. Γενικά οι χρήσεις του είναι πολλές, και η λειτουργια του πανεύκολη, οπότε βάλτε το στη συσκευή σας, σίγουρα θα σας φανεί κάπου χρήσιμο.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει στο Playstore, και πρέπει να το βάλετε με Sideload.


Listy · Your private lists beautifully listed.

Είστε άνθρωποι της οργάνωσης; Θέλετε να έχετε κάπου μια λίστα με τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες; Ποια παιχνίδια θέλετε να παίξετε μετά; Τι μπύρες έχετε πιεί; Τι είδη κρασιών θέλετε να δοκιμάσετε.

Το Listy σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα λίστες από τις παραπάνω κατηγορίες, συν ακόμα περισσότερες, όπως βιβλία, επιτραπέζια, αλλα και γενικότερες κατηγορίες όπως σκέτα links, ή δουλειές που θέλετε να έχετε σε λίστα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα απο αυτα τα προγράμματα, που θα έκαναν το Guerilla mail απο πάνω πολύ χρήσιμο, το Listy, δεν θέλει καμία εγγραφή πουθενά, και οι λίστες μένουν αποθηκευμένες στο κινητό σας


 

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general