Ζεσταίνεστε πουλάκια μου; Αν το λεπτό σαν πέπλο χιούμορ μου, που μοιράζω απλόχερα εδώ και εκεί δε βοηθάει τη θερμοκρασία να πέσει, τότε δεν έχω και πολλά που να μπορώ να κάνω για αυτό, οπότε θα κάνω το μόνο που μου μένει να κάνω. Θα σας πασάρω εφαρμογές για να δοκιμάσετε στο κινητό σας, και να σκοτώσετε την ώρα σας λίγο πιο ευχάριστα. Παμε να δούμε τι βρήκα αυτό τον μήνα.

Gallery Go

Gallery Go hands-on: Google Photos gets simplified

To Gallery Go είναι το Google Photos των φτωχών. Μετα απο Gmail, youtube, search και τις άλλες εφαρμογές της Google, ήρθε η σειρά του Google Photos για να αποκτήσει “Go” έκδοση, η οποία είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί κυρίως Offline και σε κινητά περιορισμένων δυνατοτήτων, όπως είναι δηλαδή σχεδόν ολα τα Android Go τηλέφωνα.

Εκτός απο την Gallery λειτουργία του, το Gallery Go, προσφέρει και αρκετές ευκολίες απο το μεγάλο αδελφάκι του, οπως το Sync των φωτογραφιών σας και το Auto Enhance.


Spike Mail

Spike App - Make Your Email More Conversational

To Spike έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που στέλνετε και λαμβάνετε email.

Αντί των καθιερωμένων Clients με τα πολλαπλά nests των email, το Spike θυμίζει πολύ περισσότερο ένα απο τα μοντέρνα messaging apps, και σας επιτρέπει την ταχύτατη ανταλλαγή emails και προσφέρει μια περισσότερο άμεση εμπειρία χρήσης.

Το Spike υποστηρίζει πολλαπλούς email λογαριασμούς, έχει Dark mode, ενσωματωμένο Calendar και υποστηρίζει υψηλής ασφάλειας, Encryption για μεγαλύτερη εξασφάλιση των συνομιλιών σας.


Ζωντανή απομαγνητοφώνηση

Google Play Store: Live Transcribe

To Live Transcribe της Google, είναι δημιουργημένο κατα βάση για να βοηθήσεις ανθρώπους με προβλήματα ακοής να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Στην πράξη ομως, δεν παύει να είναι και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους υπόλοιπους, ή ακόμα και παιχνίδι, οπως το βρεί κανένας.

Η καταγραφή του τι λέτε γίνεται άμεσα απο την εφαρμογή, και με εξαιρετική ακρίβεια, με το Transcribe να αντιλαμβάνεται και θορύβους του περιβάλλοντος, οπως μουσική, το χτύπημα της πόρτας, το γαύγισμα του σκύλου κ.α προσφέροντας στους βαρήκοους πληροφορίες ακόμα και για αυτά τα συνηθισμένα για εμάς τους υπόλοιπου γεγονότα.

Τέλος μπορείτε να κάνετε αντιγραφή ολο το κείμενο που έχετε κάνει απομαγνητοφώνηση, ενώ υπάρχει ιστορικό μέχρι και τριών ημερών για να θυμηθείτε τι έχει ειπωθεί ακόμα και 72 ώρες πριν.


Face Pause

FacePause - Pause your phone when you look away

Μέχρι τώρα η αφεντομουτσουνάρα σας ήταν χρήσιμη για να ξεκλειδώνετε το κινητό σας, αλλα το Face Pause φέρνει ξανα μια λειτουργία που είχαμε πρωτοδεί πριν χρόνια σε κινητά της Samsung.

Ετσι, η εφαρμογή κάνει αυτόματα παύση σε βίντεο και παιχνίδια οταν παίρνετε τα μάτια σας απο την οθόνη. Οπως το καταλαβαίνει αυτό; Φυσικά απο την εμπρόσθια κάμερα, οπότε αν έχετε κινητό με popup κάμερα θα ειναι ολίγον τι σπαστικό αφου θα την ανοίγει κάθε φορά που θα ξεκινάει ένα βίντεο ή ένα παιχνίδι. Κατα τα άλλα, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε.


Shade Launcher

Και άλλος Launcher; KAI ΑΛΛΟΣ LAUNCHER; Ε ναι, και άλλος Launcher.

O Shade Launcher υπόσχεται αυτό που υπόσχονται πολλοί άλλοι Launchers δηλαδή οτι είναι ελαφρύς, γρήγορος, γεμάτος δυνατότητες, και φυσικά δωρεάν.

Το καλό στην περίπτωση του Shade, είναι οτι ο δημιουργός του δεν είναι τυχαίος, αφου ειναι ο ίδιος άνθρωπος που έφτιαξε τον Rootless Launcher, έναν δοκιμασμένο και καλοφτιαγμένο δηλαδή Launcher.

Παρότι απλός και λιτός, το Shade έχει δυνατότητες οπως themes, Adaptive Icons, Feed Overlay, Shortcuts, και πολλούς διαφορετικούς τρόπους τακτοποίησης εφαρμογών.

Shade Launcher
Shade Launcher
Developer: Amir Zaidi
Price: Free

DopeWalls

Επόμενη εφαρμογή, το πατροπαράδοτο Wallpaper App του μήνα, που για τον Αύγουστο ειναι το DopeWalls.

Ti θέτε; 4Κ Wallpapers θέτε; Πανεύκολη εφαρμογή και διαμοιρασμό θέτε; 20 διαφορετικές κατηγορίες θέτε; ΤΙ ΘΕΤΕ;

Το Dopewalls τα έχει ολα.


Fuelio: Καύσιμα και κόστος

Fuelio - fuel log and costs tracking app for Android

To Fuelio είναι μια εφαρμογή, της οποίας το Concept το έχουν δοκιμάσει πολλοί, στην περίπτωση του όμως έχει μερικά βαρβάτα προτερήματα.

Πρώτων είναι καλοφτιαγμένη, δεύτερων είναι δημιουργημένη απο την Sygic, οπότε οι μετρήσεις δεν ειναι τυχαίες, και τρίτων, οι μετρήσεις δεν είναι τυχαίες. Δοκιμάζοντας τη θα το καταλάβετε και εσείς.

Αν θέλετε να έχετε μια πλήρη εικόνα του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου σας, το Fuelio το κάνει εύκολο και κυρίως κατανοητό.

Το πολύ καθαρό UI του σας επιτρέπει την εύκολη διαχείριση πολλαπλών αυτοκινήτων, ενώ έχετε και τη δυνατότητα Cloud backup σε Dropbox και Google Drive, ενω απούσες ειναι και οι διαφημίσεις.


Crono -- Notifications, Messages, Clipboard on PC

To Crono σας προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απο το κινητό σας, στο υπολογιστή, αλλα και να κάνετε βασικές λειτουργίες, οπως την αποστολή SMS, και την αποδοχή και απόρριψη κλήσεων, απευθείας απο το υπολογιστή και τον Browser σας.

Μάλιστα η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης απάντησης σε μηνύματα απο Whatsapp, Viber, Messenger, Gmail κτλ, ενώ οι ειδοποιήσεις που διαγράφετε απο τον υπολογιστή, διαγράφονται και από το κινητό.

Η πιο χρήσιμη λειτουργία του Crono ομως, είναι ο διαμοιρασμός του Clipboard, που σημαίνει οτι μπορείτε να κάνετε κάτι Copy από το κινητό και να το κάνετε paste στον Browser σας.

Δεν ξέρω ποτε αυτό θα γίνει επιτέλους κανονικό κομμάτι του λειτουργικού, και δε θα χρειάζεται πλέον έξτρα εφαρμογές, αλλά μέχρι τότε το Crono θα σας λύσει τα χέρια.


Motivational Quotes

Είστε στεναχωρημένοι. Είστε απογοητευμένοι. Η στο κάτω κάτω, είστε σαν και μένα: Χοντροί και δε βρίσκετε κουράγια να πάτε γυμναστήριο.

Ξέρετε αγαπητοί φίλοι τι δε θα βοηθήσει ΚΑΘΟΛΟΥ σε αυτή την περίπτωση; Τα Motivational Quotes. Ξέρετε τι βρήκα; (ολοι μαζί) Motivational Quotes.

H εφαρμογή με το ιδιοφυές όνομα Motivational Quotes, περιλαμβάνει περισσότερα απο 50.000 Motivational Quotes(αν αναρωτιέστε, έχω κάνει copy to Motivational Quotes και το κοτσάρω οπου χρειάζεται)  χωρισμένα σε 50 διαφορετικές κατηγορίες, όπως: αγάπη, ζωή, αστεία, θετικά, οικογένεια , επιτυχία , ενώ θα βρείτε κατηγορία με Motivational Quotes για σκύλους και γάτες. Σας έχω καλύψει 100%.

Motivational Quotes
Motivational Quotes
Developer: Barcelona Apps
Price: Free

 


Boombastic Brothers 

Bombastic Brothers – Run & Gun

To Βombastic Brothers έχει μια -- στα όρια της παρεξήγησης- ομοιότητα με το Metal Slug, αλλα αυτό ειναι πρόβλημα μόνο αν είστε δικηγόροι ενός εκ των δύο εταιριών. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς, είναι οτι το παιχνιδάκι που σας έχω εδώ, είναι διασκεδαστικότατο, πανέμορφο, και κυρίως τσάμπα.

Ολντ σκουλ σαν τα ημισκούμπρια, με σχετικά απλό, αλλα όχι απλοικό χειρισμό, Online PVP και μια αρκετά καλογραμμένη και αστεία ιστορία. Σιμπλι μπιουτιφουλ

Bombastic Brothers - Top Squad
Bombastic Brothers - Top Squad

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για