Διαθέσιμο απο σήμερα για Pre-Download σε PlayStore και Αpp Store το Diablo Immortal

1

Παρότι η επίσημη κυκλοφορία του είναι για αύριο, 2 Ιουνίου, όσοι θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε απο σήμερα το Diablo Immortal στα κινητά σας, αφού η Blizzard άνοιξε τη δυνατότητα του Pre-download τόσο στο Play Store οσο και στο App Store.

Αν αναρωτιέστε γιατί θα έμπαινε κανείς σε κόπο να κάνει τέτοιο πράγμα, θα πρέπει να σας πληροφορήσω, οτι στο Android τουλάχιστον, το αρχικό Download είναι 3GB, και ανοίγοντας το παιχνίδια θα κληθείτε να κατεβάσετε 9 ακόμα GB, με το σύνολο της λήψης να φτάνει σχεδόν τα 12GB!

Έτσι δεν θα χρειαστεί μόνο να υπολογίσετε το αν έχετε τον απαιτούμενο χώρο στη συσκευή σας, αλλα να βάλετε και σε πρόγραμμα το πότε θα κατέβουν ολα αυτά τα GB, ειδικά αν θέλετε να ξεκινήσετε να παίζετε άμεσα.

Εκτός απο φορητές συσκευές, το Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει και για PC, κατι που λέει αρκετά για την ποιότητα του, αφού η Blizzard φαίνεται πως έχει φτιάξει έναν απο τους ποιοτικότερους Mobile τίτλους που έχουμε δει ποτέ.

Ήδη τα πρώτα Review που έχουν εμφανιστεί, μιλούν για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που έχει βέβαια τα προβληματάκια του, ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι η χρήση των μικροσυναλλαγών εντός του παιχνιδιού, αλλα είναι νωρίς ακόμα για να μας απασχολούν αυτά.

Αν θέλετε να είστε έτοιμοι για αύριο, δεν έχετε παρα να περάσετε μια βόλτα απο το Store του λειτουργικού σας, και να κατεβάσετε το παιχνίδι. Λίγες ώρες αναμονής, και μετά ξεκινάμε.

Diablo Immortal
Diablo Immortal
‎Diablo Immortal
‎Diablo Immortal

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo