Τα αθλητικά apps ανήκουν στην κατηγορία των πιο δημοφιλών εφαρμογών των smartphones. Πλέον μπορεί ο κάθε φίλαθλος να έχει διαρκή και ζωντανή ενημέρωση, on the go· τόσο για τα αποτελέσματα των αγώνων όσο και για νέα άρθρα που αφορούν στα αγαπημένα του σπορ.

Πλέον τα καλύτερα apps ενημερώνονται άμεσα, παρέχοντας όλη την πληροφόρηση που χρειάζεται κανείς, χωρίς υποχρεωτικά να βρίσκεται μπροστά από μια μεγάλη οθόνη. Τα video uploads με στιγμιότυπα και η συνεχής ενημέρωση για την πορεία των αγώνων γίνεται πλέον σε live χρόνο και αν δε μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο τον αγώνα, αυτές οι δωρεάν εφαρμογές υπόσχονται να σας καλύψουν όπου και αν βρίσκεστε:

ESPN. Πρόκειται για το Νο1 αθλητικό App της αγοράς. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε live scores αλλά και streaming, με πλήρη ειδησεογραφική ενημέρωση και όλα τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές. Το ESPN App προσφέρει και τη δυνατότητα προσωποποιημένης ενημέρωσης, ώστε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις και τις ενημερώσεις για τα αθλήματα και τις ομάδες που αγαπάτε.

ESPN
ESPN
Developer: ESPN Inc
Price: Free

ΝΒΑ. Το επίσημο App του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου. Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να βλέπετε live αποτελέσματα, στατιστικά αλλά και να ενημερώνεστε για τις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών. Με ζωντανές συνεντεύξεις Τύπου και video με τα highlights, αποτελεί το κορυφαίο App για τους λάτρεις του ΝΒΑ!

Escore. Το συγκεκριμένο App καλύπτει περίπου 30 σπορ και παραπάνω από 5 χιλιάδες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια πολύ-αθλητική εφαρμογή με live score, στατιστικά και πίνακες διοργανώσεων για σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα και τα τουρνουά. Διαθέτει επίσης και προσαρμοσμένη ενημέρωση, με ειδοποιήσεις για την παρακολούθηση των αγαπημένων σας αγώνων και πρωταθλημάτων.

FlashScore - λαιβ σκορ
FlashScore - λαιβ σκορ
Developer: eScore
Price: Free

Bwin. Η απόλυτη betting εμπειρία στα αθλήματα. To στοίχημα μέσω κινητού ή tablet παίρνει άλλες διαστάσεις και προσφέρει όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε για μια μοναδική εμπειρία. Με πλήρη κάλυψη δεκάδων αθλημάτων και διοργανώσεων το bwin App προσφέρει live στοίχημα, συνεχή ροή αγώνων και αποτελεσμάτων, προσωποποιημένη πληροφόρηση και αγαπημένα, καθώς και ειδήσεις για όλες τις κατηγορίες αθλημάτων. Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, που ανεβάζει το στοίχημα σε άλλα επίπεδα!

Φόρμουλα 1. Για τους λάτρεις των πιο γρήγορων μονοθέσιων, η επίσημη εφαρμογή είναι η καλύτερη για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης F1. Με ζωντανή πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά του αγώνα, τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, προσφέρει την απόλυτη ενημέρωση. Η ροή των video και οι πληροφορίες για τις ομάδες και τους οδηγούς είναι συνεχής, μαζί με ό,τι άλλο χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας Grand Prix.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για