Βενζίνη Online: Σώστε την τσέπη σας

0

βενζινη onlineΑν μετακινήστε με το αυτοκίνητο όπως και εγώ, τότε είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές κάνετε σαφάρι στα βενζινάδικα της περιοχής για να βρείτε το πιο φτηνό. Το Android σας λοιπόν με τη βοήθεια του Βενζινη Online σας βοηθάει και σε αυτό!

Το Βενζινη Online, είναι η android έκδοση του http://www.fuelprices.gr από τον Μιχάλη Χουρδάκη. Με τη βοηθεια του προγράμματος και κατ’επέκταση του Site του υπουργείου οικονομίας, μπορείτε να ανακαλύψετε τα φτηνότερα πρατήρια βενζίνης στην περιοχή σας.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να θέσετε εσείς τον δήμο για τον οποίο θέλετε να εμφανίσετε τα πρατήρια, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αφήσετε το GPS να σας εντοπίσει και να εμφανίσει αυτόματα τα πλησιέστερα βενζινάδικα.

Επίσης μπορείτε να ορίσετε τον τύπο του καύσιμου που ψάχνετε(αμόλυβδη 95/100 οκτανίων, Super,Diesel,πετρέλαιο θέρμανσης). Το πρόγραμμα σας εμφανίζει και χάρτη μέσω google maps με σημειωμένα τα κοντινότερα πρατήρια σε περίπτωση που η διεύθυνση από μόνη της δε σας λέει τίποτα.

Στη λίστα μπορείτε να ταξινομήσετε τα βενζινάδικα με το όνομα τους, την τιμή του καύσιμου ή την απόσταση από εσάς(αν εχετε ενεργοποιήσει το GPS) ενώ μάλιστα υπάρχει και η ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης για την τιμή του κάθε πρατηρίου.

βενζινη online βενζινη online βενζινη online

Το Βενζίνη Online θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο αρκετές φορές, ειδικά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, και είμαι σίγουρος ότι θα σας γλιτώσει από αρκετά «παραπανίσια» έξοδα.

[app]greekfuel.v1[/app]

H εφαρμογή είναι δωρεάν

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo