βενζινη onlineΑν μετακινήστε με το αυτοκίνητο όπως και εγώ, τότε είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές κάνετε σαφάρι στα βενζινάδικα της περιοχής για να βρείτε το πιο φτηνό. Το Android σας λοιπόν με τη βοήθεια του Βενζινη Online σας βοηθάει και σε αυτό!

Το Βενζινη Online, είναι η android έκδοση του http://www.fuelprices.gr από τον Μιχάλη Χουρδάκη. Με τη βοηθεια του προγράμματος και κατ’επέκταση του Site του υπουργείου οικονομίας, μπορείτε να ανακαλύψετε τα φτηνότερα πρατήρια βενζίνης στην περιοχή σας.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να θέσετε εσείς τον δήμο για τον οποίο θέλετε να εμφανίσετε τα πρατήρια, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αφήσετε το GPS να σας εντοπίσει και να εμφανίσει αυτόματα τα πλησιέστερα βενζινάδικα.

Επίσης μπορείτε να ορίσετε τον τύπο του καύσιμου που ψάχνετε(αμόλυβδη 95/100 οκτανίων, Super,Diesel,πετρέλαιο θέρμανσης). Το πρόγραμμα σας εμφανίζει και χάρτη μέσω google maps με σημειωμένα τα κοντινότερα πρατήρια σε περίπτωση που η διεύθυνση από μόνη της δε σας λέει τίποτα.

Στη λίστα μπορείτε να ταξινομήσετε τα βενζινάδικα με το όνομα τους, την τιμή του καύσιμου ή την απόσταση από εσάς(αν εχετε ενεργοποιήσει το GPS) ενώ μάλιστα υπάρχει και η ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης για την τιμή του κάθε πρατηρίου.

βενζινη online βενζινη online βενζινη online

Το Βενζίνη Online θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο αρκετές φορές, ειδικά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, και είμαι σίγουρος ότι θα σας γλιτώσει από αρκετά «παραπανίσια» έξοδα.

[app]greekfuel.v1[/app]

H εφαρμογή είναι δωρεάν

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Mar 30, 2011 13:01

[…] ΠΗΓΗ:angroid.info […]