Λίγους μήνες πριν με καλέσει η μαμά πατρίδα να υπηρετήσω, αρχίζω να ψάχνομαι και να ετοιμάζομαι. Η έκπληξη ήρθε απο το Android μου, στο οποίο για όσους δεν έχετε πάρει γραμμή υπάρχει εφαρμογή ΚΑΙ για τον Έλληνα φαντάρο!! ΑΑ ΡΕ ΜΑΝΑ!

To λελέμετρο λοιπόν του Χρήστου Οικονόμου, είναι το δεξί χέρι του Έλληνα Φαντάρου μέ ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες για τη θητεία σας. Για του αμύητους (καλη ώρα όπως εγώ) λελε, σημαίνει απόλυση, στη “γλώσσα” του στρατού, εξού και το όνομα της εφαρμογής.

Αρχικά να σας πώ οτι η εφαρμογή υποστηρίζει πάνω απο ένα profiles. Με λίγα λόγια εκτός απο την πάρτη σας μπορείτε να προσθέσετε και αρκετά ακόμα κολόψαρα, για να υπολογίζετε ολοι μαζί τις μέρες για την απόλυση.

λελεμετρο
59 και σήμερα!

Στην κεντρική οθόνη μπορείτε να δείτε μια περίληψη της θητείας σας. Με τη συνολική διάρκεια της(αν έχετε μάθει ημερομηνία απόλυσης), πόσες μέρες έχετε υπηρετήσει, και (το βασικο) πόσες μέρες απομενουν. Επίσης σε κάθε φαντάρο ξεχωριστά μπορείτε να ορίσετε συνολικές μέρες φυλακής και αδειών. Ακριβώς πάνω απο τις πληροφορίες αυτές υπάρχουν και δυο εικονίδια, ένα ημερολόγιο και ένα γράφημα.

Το ημερολόγιο αντικαθιστά τον τοίχο-χαρτί-δέντρο-γαλότσα και δεν ξέρω τι άλλο που σβήνετε μέρες, αφού διαγράφει τις μέρες που περνάνε για να βλέπετε κοκκινες γραμμές και να χαίρεστε, ενώ το γράφημα παρουσιάζει σε διάγραμμα πόσες μέρες της συνολικης θητείας έχετε ήδη φάει. πόσες απο αυτές  τις περάσατε μέσα στο στρατόπεδο και πόσες σε άδεια.

 

Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και Share μέσω Twitter/facebook/mail/sms τις μέρες που σας απομένουν την απόλυση

Εκτός απο την διάρκεια της θητείας, το λελέμετρο εχει και μια πολύ εύχρηστη(φαντάζομαι) επιλογή για διαχείριση των υπηρεσιών σας. Έτσι μπορείτε να σημειώσετε ποιες και πόσες υπηρεσίες έχετε, αλλα και πότε. Κρατώντας ταυτόχρονα και αρχείο τους.

Τέλος το λελέμετρο έχει συγκεντρωμένες αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα διακριτικα των Αξιωματικών και υπαξιωματικών του στρατού ξηράς για να τους ξεχωρίζετε στην αρχή μεχρι να τα μάθετε απ’εξω, τα τηλέφωνα-διευθύνσεις-εμβήματα των κέντρων εκπαιδέυσεως με δυνατότητα άμεσης κλήσης, αλλα και τις περισσότερες μονάδες.

 

λελεμετρο λελεμετρο λελεμετρο λελεμετρο

Μέσα στα άμεσα σχέδια του Developer για νεα χαρακτηριστικά είναι:

-Βαθμός για τον φαντάρο κατά τη διάρκειας της θητείας
-Εμπλουτισμός πληροφοριών (βαθμούς για ναυτικό και αεροπορία)
-Δυνατότητα εισαγωγής φωτογραφίας φαντάρου.
-Καλύτερο UI.

 

Λελέμετρο ( Lelemetro) - Android εφαρμογή (Android application)

 

[app]com.lelemetro[/app]

4
Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Νεότερα Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Ενημέρωση για
someone
Επισκέπτης

apantiste, mi ntrepeste den einai kako na ehei kapoios I5 edo tous neous tis epexergastes h intel onomase I5 🙂

kaneis pote den vgike kerdismenos menontas ston stratO, mia malakia einai kai tipota parapano

someone
Επισκέπτης

yparhei kati poly kalitero, parte I5 kai sikothite fygete, ti katheste san malakes ekei na sas troei h varemara, afiste ta koroida na meinoune giati osoi kathontai sto stratO einai ta pio megala koroida kai kanena programa den prokeitai na tous sosei

trackback

[…] διαβάσετε το σχετικό άρθρο του angroid.info κάνοντας κλικ εδώ. This entry was posted in Android, Smartphones, Software. Bookmark the permalink. ← […]