Οι συνταγές της παρέας για μεγάλες πείνες!

0

sintages pareasΌσοι είστε φοιτητές ή μπακούρια, θα έχετε βρεθεί σίγουρα στο “κυνήγι της καλύτερης συνταγής” για πιάτα όπως μακαρόνια αλα κρέμ ή καμια ομελέτα που δε γίνεται μόνο απο αυγά! Στην αναζήτηση σας, ένας απο τους πιο χρήσιμους σταθμούς λογικά θα ήταν οι συνταγές τις παρέας, ένα απο τα μεγαλύτερα portal μαγειρικής του Ελληνικού Internet.

Οι υπεύθυνοι του Site αποφάσισαν να μας κάνουν λοιπόν τη ζωή ακόμα πιο εύκολη μεταφέροντας ολα τα περιεχόμενα της ιστιοσελίδας με τις χιλιάδες συνταγές και εξίσου χιλιάδες γνώμες απο ανθρώπους που τις δοκίμασαν και μας δίνουν έξτρα tips σε μια εφαρμογή για τα android μας.

Οσοι έχετε επισκευθεί το site θα νιώσετε ένα αίσθημα εξοικίωσης οταν η εφαρμογή ανοίξει για πρώτη φορά στη συσκευή σας. Τα χρώματα τα εικονίδια και το menu που θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στην συνταγή που ψάχνετε, έχουν μεταφερθεί αυτούσια απο την ιστιοσελίδα κάνοντας τη ζωή οσων χρησιμοποιούσαν εξαρχής τις συνταγές της παρέας στην διαδικτυακή τους έκδοση ακόμα πιο εύκολη.

Στην αρχική οθόνη του προγράμματος μπορείτε να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη συνταγή αν ψάχνετε κάποια, να δείτε τις κορυφαίες συνταγές(που ψηφίζονται απο τα κλασικά για το site, πηρουνάκια), να τσεκάρετε τις συνταγές που προστέθηκαν πρόσφατα στη βάση δεδομένων του Site ή αν δεν έχετε ιδέα τι να μαγειρέψετε, να δείτε την επιλεγμένη συνταγή της ημέρας, απο τους υπέυθυνους της σελίδας. Τέλος μπορείτε να εξερευνήσετε τις κατηγορίες που χωρίζουν αρκετά ξεκάθαρα τις διαθέσιμες συνταγές: Ορεκτικά, κυρίως, γλυκά, ψωμιά, ποτά και ένα σωρό ακόμα κατηγορίες και υποκατηγορίες(με κύριες αυτές που φιλτράρουν τα αποτελέσματα ανάλογα με το βασικό υλικό, όπως κοτόπουλο, σοκολάτα κτλ ανάλογα την κατηγορία) για να πάρετε ιδέες για νέες συνταγές με τα υλικά που προτιμάτε.

Κάθε συνταγή συνοδεύεται απο τη βαθμολογία του(σε πηρουνάκια) απαιτούμενα υλικα, εκτέλεση, ενώ αρκετοί απο τους γράφοντες μοιράζονται μαζί σας, αρκετά μυστικά για κάθε συνταγή. Επίσης διαθέσιμο είναι και ένα Share button για να στείλετε την συνταγή που επιλέξατε στους φίλους σας που τη βγάζουν με σουβλάκια και να λυσάξουν.

Φυσικά υπάρχει και το tab με τα σχόλια, στα οποία εκτός απο την γενική άποψη για τις συνταγές, μπορείτε να βρείτε αρκετά tips αλλα και εναλλακτικές εκδόσεις για κάθε συνταγή.
sintages pareas sintages pareas sintages pareas

Αν η πείνα πάει σύννεφο λοιπόν, κάντε 1mb χώρο στη συσκευή σας, και ανοίξτε την πόρτα στις συνταγές της παρέας, και πιστέψτε με θα ανακαλύψετε οτι με αυτό τον αχταρμά που υπάρχει στο ψυγείο σας, όλο και κάτι που θυμίζει φαί μπορεί να δημιουργηθεί!

Η εφαρμογή διατίθετε εντελώς δωρεάν μέσω του Android Market.

[app]com.koyan.sintages[/app]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo