Drivers Network. Η εφαρμογή που οφείλει να γίνει το δεξί χέρι του κάθε Έλληνα οδηγού

1

Το Drivers Network είναι αποτέλεσμα ενός νέου πολλά υποσχόμενου Startup, που έχει σκοπό να βοηθήσει τους συνειδητοποιημένους οδηγούς(οι ασυνείδητοι δεν έχουν καμια ελπίδα).

Η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η Ελληνογενής Αsync dreams ltd, στην ουσία χρησιμοποιεί τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας, σαν ταυτότητα, και σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους υπόλοιπους οδηγούς που συμμετέχουν στο δίκτυο, έχοντας μια σειρά απο πολυ χρήσιμες λειτουργίες.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να στείλετε αυτοματοποιημένα μηνύματα που αφορούν περιπτώσεις οπως

  • Σταθμευμένα οχήματα σε θέσεις που εμποδίζουν
  • Ατύχημα στο οποίο υπήρξατε μάρτυρες
  • Συναγερμός που χτυπάει
  • Πρόκληση ζημιας σε όχημα
  • Επικίνδυνη οδήγηση.
  • Αποστολή στοιχείων με ένα μήνυμα

Σας ενοχλεί ένα λάθος παρκαρισμένο αυτοκίνητο; Θα μπορείτε να ειδοποιήσετε τον οδηγό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είδατε κάποιο όχημα με ξεχασμένα τα φώτα ανοιχτά; Σώστε τη μπαταρία κάποιου ξεχασιάρη οδηγού.

Χτυπάει ο συναγερμός ενός οχήματος χωρίς προφανή λόγο για πολλές ώρες; Ειδοποιήστε τον κάτοχο του. Νομίζετε οτι κάποιος οδηγάει επικίνδυνα; Επικοινωνήστε μαζί του, και “κόσμια” κάντε μια παρατήρηση. Οπως βλέπετε με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, η εφαρμογή έχει τεράστιες προοπτικές.

Εκτός απο την άμεση επικοινωνία μεταξύ των οδηγών η εφαρμογή περιέχει και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος με συνεργαζόμενες με το δίκτυο επιχειρήσεις, οπως συνεργεία, Πλυντήρια αυτοκινήτων, ασφαλιστικές εταιρίες κ.α

Αν ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, μπορώ να σας καθυσηχάσω, αφού ο αριθμός σας δεν κοινοποιείται στον παραλήπτη, ωστόσο παραμένει στο σύστημα του Drivers Network και σε περίπτωση που κάποιος χρήστης στείλει επανειλημμένα παραπλανητικά μηνύματα, μπορεί εύκολα να εντοπιστεί και να απομακρυνθεί απο την υπηρεσία.

Η υπηρεσία εκτός απο τις εφαρμογές για Android, iOS και πολύ σύντομα και Windows Phone, είναι προσβάσιμη και μέσω SMS, για χρήση με Feature Phones. Περισσότερα για αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Drivers Network

 

Οπως καταλαβαίνεται, μια τέτοια εφαρμογή είναι χρήσιμη, μόνο αν ο αριθμός των χρηστών της είναι μεγάλος. Αν είστε οδηγός, δώστε μια ευκαιρία στο Drivers Network να λύσει αρκετά απο τα προβλήματα σας, κάνοντας την ζωή σας ευκολότερη, κάνοντας εγγραφή στην υπηρεσία, αλλα καλώντας και φίλους και γνωστούς να γίνουν μέλη της.

Για την ώρα η εφαρμογή βρίσκεται σε Beta έκδοση και οι οδηγοί που τη χρησιμοποιούν δεν είναι πολλοί, στο χέρι μας είναι ομως κάτι τέτοιο να αλλάξει. Επίσης τα σημεία ενδιαφέροντος για τώρα περιορίζονται σε 2-3 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, κάτι που πολυ σύντομα θα αλλάξει,αφού σύμφωνα με τους δημιουργούς της εφαρμογής στο κοντινό μέλλον, θα προστεθούν στη λίστα πολλές περισσότερες περιοχές και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Να λοιπόν ένα έξυπνο Startup απο Έλληνες Developers, άντε να βάλουμε ολοι μαζί ένα χεράκι να βοηθήσουμε και το Project και τους εαυτούς μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Project μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo