Αρχική Εφαρμογές Ελληνικές Εφαρμογές

Opapp: H επίσημη εφαρμογή του ΟΠΑΠ, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

0
opapp

Οι Ελληνικοί οργανισμοί συνήθως δεν αποτελούν παράδειγμα οργάνωσης, αλλα με ολα τα καλά και τα κακά του, ο ΟΠΑΠ έχει δείξει οτι ξέρει να προσαρμόζεται, ακολουθώντας το κύμα των καιρών. Το Opapp, είναι ακόμα μια απόδειξη αυτής της προσαρμογής.

Το νέο Application της Ελληνικής εταιρίας στοιχηματισμού κάνει ολα όσα θα έπρεπε να κάνει και έχει και πολύ εύχρηστο UI, οπότε νομίζω οτι δύσκολα θα αφήσει κάποιον παραπονεμένο.

Η βασική χρήση του, είναι οτι ανα πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε αν το δελτίο σας σε οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι της εταιρίας, κερδίζει, αφού ολα τα δελτία του ΟΠΑΠ, πλεόν έχουν QR Code(και τα δελτία του Σκρατς, αν ξύσετε αρκετά..) τον οποίο διαβάζει το ενσωματομένο στο Opapp σκάνερ, δείχνοντας σας άμεσα αν το δελτίο σας κερδίζει και πόσα.

Όσοι έχετε παίξει πάνω απο 5 τζόκερ διπλά μαζεμένα, θα το έχετε ήδη κατεβάσει με δάκρυα στα μάτια, για τις χαμένες ώρες που ψάχνατε νούμερα.

Επίσης μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να βλέπετε ολες τις κληρώσεις του KINO σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να αράζετε στο πρακτορείο δίπλα στο Γαύρο παππού που κάθε φορά που σας βλέπει με τη φανέλα του Ντέμη χασκογελάει, και στρίβει το μουστάκι.

Αν δεν έχετε το δελτίο ανα χείρας, το Opapp και πάλι δίνει τη λύση,αφου σας προσφέρει άμεση εικόνα για τις τελευταίες κληρώσεις σε κάθε παιχνίδια, ενώ για τα KINO, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER3, ΠΡΟΤΟ, και ΕΧΤΡΑ5 έχει και Generator, για τη τυχαία δημιουργία συνδυασμών, που μπορεί να σας φέρουν εκατομμύρια.(πιθανότατα όχι).

Αν συνεχίζεται να παίζεται στοίχημα μέσω του ΟΠΑΠ και όχι κάποιας απο τις μεγάλες νόμιμες εταιρίες Online Καζίνο/στοιχηματισμού που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, τότε η εφαρμογή σας δίνει και πάλι σημαντικές λύσεις, αφού εκτός απο το αναλυτικό κουπόνι της ημέρας, σας προσφέρει και άμεση ενημέρωση για τα Score μέσω το πρόγραμμα των Live αγώνων.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να εντοπίσετε τα κοντινότερα σε εσάς πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αλλα και να επικοινωνήσετε με τη γραμμή υποστήριξης του οργανισμού, αν έχετε βρεθει να ποντάρετε τη μαγκούρα της γιαγιάς σας.

OPAPP
OPAPP
Developer: OPAP S.A.
Price: Free
  • OPAPP Screenshot
  • OPAPP Screenshot
  • OPAPP Screenshot