Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019
Αρχική Εφαρμογές Επτά νεες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε στο Android κινητό σας

Επτά νεες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε στο Android κινητό σας[21/10/18]

-

- Advertisement -

Fluid NG

Αν είστε απο τους άτυχους που τo Gesture Navigation δεν έρθει ακόμα επίσημα στο Skin της συσκευής σας, αλλα θέλετε να δοκιμάσετε αυτόν τον νέο τρόπο ελέγχου, που ενδείκνεται στις all-screen οθόνες των κινητών μας, δεν έχετε παρα να δώσετε μια ευκαιρία στο Fluid NG.

Με τη βοήθεια του, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Gesture Controls, με τη δυνατότητα να πειράξετε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς κινήσεων που σας προσφέρει η εφαρμογή, για να τα κάνετε ολα εύκολα και γρήγορα.

Στη βασική της έκδοση η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, με την Pro έκδοση να σας δίνει στην ουσία περισσότερες εικαστικές επιλογές.

Fluid Navigation Gestures
Fluid Navigation Gestures


MusicPiped

Μια αρκετα ιδιαίτερη αλλα πολύ χρήσιμη εφαρμογή έχουμε στα μάτια του MusicPiped.

Η εφαρμογή που βρίσκεται ακόμα σε πολύ βασικό στάδιο ανάπτυξης σας επιτρέπει το απευθείας streaming των αγαπημένων σας τραγουδιών απο το Youtube, με ένα απλό Search.

Το MusicPiped ούτε κατεβάζει Mp3, ούτε προβάλει βίντεο, αλλα σας επιτρέπει την αναπαραγωγή των τραγουδιών απο το Youtube στο background. Οπως είπαμε είναι σε Beta ακόμα, οπότε μερικά προβληματάκια θα τα συναντήσετε.

Music Piped
Music Piped
Developer: Deep Gauravhttps://musicpiped.devsilver.me/https://github.com/deep-gaurav/MusicPiped
Price: Free


Hyperion Launcher

Ο Hyperion είναι ένας νέος Launcher απο τους δημιουργούς του Substratum, και ομολογώ οτι παρότι είναι αρκετά ελαφρύς, έχει παρα πολλές επιλογές που μπορούν να τον τοποθετήσουν στο επίπεδο γνωστών και δοκιμασμένων λύσεων, όπως ο Nova και o Action Launcher.

Θα βρείτε Themes,  third party icon packs, υποστήριξη για Fonts, και πολλές πολλές ακόμα επιλογές παραμετροποίησης.

hyperion launcher
hyperion launcher
Developer: prjkt.io
Price: Free


[Root]Game Controller KeyMapper

Μπορεί τα «gaming» Phones να είναι στη μόδα, αλλα η αλήθεια είναι μακάρι να τρέχει Witcher 3 το κινητό σας, με τα Touch controls δε πας πουθενά.

Το Game Controller Keymapper είναι μια εξαιρετικη λύση για να παίζετε τα αγαπημένα σας Mobile games, που κανονικά παίζουν μόνο με touch, με το εξίσου αγαπημένο σας Gamepad.

Βέβαια για να λειτουργήσει η εφαρμογή χρειάζεται Root και το τελευταίο Busybox εγκατεστημένο στη συσκευή σας, οπότε δεν είναι και η πιο απλή διαδικασία, αλλα αν τα καταφέρετε, το παιχνίδι στο κινητό σας δεν θα είναι ποτε το ίδιο. ΩΩΩΩ αγαπημένα μου Emulators, έρχομαι.

Game Controller KeyMapper
Game Controller KeyMapper


Oh Browser

Ο OH Browser δίνει πολλές αφορμές, τουλάχιστον για να τον δοκιμάσετε.

Αρχικά χρειάζεται ελάχιστες άδειες, αφήνοντας τοποθεσία, SMS, κλήσεις, επαφές, μικρόφωνο, ημερολόγιο κτλ, εκτός ελέγχου του, αφου εδώ που τα λέμε δε τα χρειάζεται κιολας, κάτι που σημαίνει οτι η ιδιωτικότητα σας είναι ασφαλής.

Ακολούθως ο νέος αυτός Browser έχει UI που είναι φτιαγμένο με βασικό μέλημα να είναι εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι, με αρκετά Gestures, και την Address bar στο κάτω μέρος για να την φτάνετε με άνεση.

Τέλος θα βρείτε προεγκατεστημένο Ad blocker, και το Do not Track επιλεγμένο εξ’ορισμού.


Badland Brawl

Το Badland Brawler είναι ένα πολύ διασκεδαστικό Multiplayer Game, στο οποίο μαζέυετε νέες κάρτες με τέρατα τα οποία εκτοξέυετε απο τον πύργο σας, στην γέφυρα που τον χωρίζει απο τον πύργο του αντιπάλου.

Ο μόνος σκοπός σας φυσικά, είναι να είστε εσείς αυτός που θα καταστρέψει πρώτος το κάστρο του αντιπάλου σας, για να παρετε νέες κάρτες και νέα τέρατα.

Επανάληψη μεν, αλλα διασκεδαστική επανάληψη.

Badland Brawl
Badland Brawl
Developer: Frogmind
Price: Free


Pako Forever

Θα μπορούσα να προσπαθήσω να περιγράψω το τι ακριβώς θα κάνετε στo Pako Forever. Ξέρετε τι; Δεν έχω ιδέα.

Είστε σε ένα πάρκινγκ, με διάφορα οχήματα που όσο πάει ο καιρός γίνονται και περισσότερα, και σας κυνηγάνε ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ, ΑΡΑΧΝΕΣ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για κάτι πολύ συγκεκριμένο που κάνατε. Τι είναι αυτό; Και πάλι δεν έχω ιδέα.

PAKO Forever
PAKO Forever
Developer: Tree Men Games
Price: Free

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!