Ετοιμη η πρώτη Alpha Build του Xposed Framework για Android 5.0

2

Δεν είναι λίγοι οι power(κυρίως) χρήστες που δεν έχουν κάνει ακόμα το μεγάλο βήμα προς την Lollipop λόγο της ασυμβατότητας του δημοφιλούς Xposed Framework με το ART Runtime της νέας έκδοσης του Android.

Απο σήμερα είναι διαθέσιμη η πρώτη Alpha build του Xposed η οποία λειτουργεί και σε Android 5.0, λύνοντας μας έτσι τα χέρια.

Βέβαια η φράση κλειδί, είναι το “Alpha Build”, αφού η νέα αυτή έκδοση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα οπως bootloops, με αποτέλεσμα να μην προτείνεται η χρήση του ακόμα, σε χρήστες που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το Recovery της συσκευής τους, ή το πως να επαναφέρουν τη συσκευή τους στην αρχική της κατάσταση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Επίσης η πρώτη αυτή έκδοση είναι συμβατή μόνο με συσκευές ARMv7 , οπότε αν έχετε συσκευές με 64bit επεξεργαστές, ή Chipset κατασκευασμένα απο την Intel ή τη Samsung( οπως οι καινούργιοι Exynos) θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να προσπεραστεί και αυτό το εμπόδιο.

Όσοι μετα απο τους παραπάνω περιορισμούς συνεχίζετε να ανήκετε  σε αυτούς που μπορούν, ξέρουν και θέλουν να δοκιμάσουν την νέα έκδοση του Xposed περάστε μια βόλτα απο το νήμα του στο XDA Developers, για να το κατεβάσετε και να δηλώσετε τυχών bugs που θα εντοπίσετε.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo