Το Google Keyboard μετονομάζεται σε Gboard και έρχεται με νέες δυνατότητες.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
gboard-android-demo

Σε νέα σελίδα γυρίζει το Google Keyboard, το οποίο απο σήμερα θα ονομάζεται Gboard, με την νέα έκδοση της εφαρμογής να αρχίζει τη σταδιακή αναβάθμιση της μέσω Google Play απο σήμερα.

Εκτός απο την αλλαγή του ονόματος, το Gboard έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, που σχεδόν ολοκληρώνουν πλέον το πληκτρολόγιο της Google, κάνοντας το μια απο τις πιο πλήρεις εφαρμογές της κατηγορίας.

Έτσι στο νέο Gboard θα έχετε πλέον δυνατότητες όπως:

  • G Button, για γρήγορη αναζήτηση απο το πληκτρολόγιο
  • G Toolbar που σας επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε Themes, ρυθμίσεις, το One hand mode και το Search. Εμφανίζεται μονο οταν δεν είναι ενεργό το G Button.
  • Ανεξάρτητη μπάρα με τους αριθμούς στην κορυφή(επιτέλους)
  • Ταυτόχρονη πληκτρολόγηση σε μέχρι και τρείς γλώσσες, χωρίς εναλλαγή
  • Αναζήτηση στα Emojis
  • Τέλος, στις συμβατές εφαρμογές, μεταξύ των οποίων είναι το Google Hangouts και η εφαρμογή SMS, θα υπάρχει και υποστήριξη για GIF.

Στα κακά της αναβάθμισης τώρα, το Android 4.0 KitKat δεν υποστηρίζεται, οπότε μεγάλο κομμάτι των χρηστών θα μείνουν στην απ’εξω, αφού οπως ξέρετε, οι αναβαθμίσεις λειτουργικού δεν είναι το δυνατό σημείο του Android.

Gboard - the Google Keyboard
Gboard - the Google Keyboard
Developer: Google LLC
Price: Free

Οπως και να έχει, απο μέρα σε μέρα θα ερθει ειδοποίηση αναβάθμισης σε όσους χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, ενώ για όσους βιάζεστε, τη λύση δίνει για μια ακόμη φορά το apkmirror, απο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το .apk και να το κάνετε Sideload στην συσκευή σας.

Κατεβάστε το GBoard απο το APKMirror