Η Google προσφέρει απο σήμερα εντελώς δωρεάν το Google Earth Pro

1

Η pro έκδοση του Google Earth είναι απο σήμερα διαθέσιμη εντελώς δωρεάν προς όλους αφού η Google, μετα την ανακοίνωση της οτι το API του Google Earth θα σταματήσει να λειτουργεί στο τέλος του 2015, σταμάτησε να χρεώνει τα 400$ σε όσους χρησιμοποιούν το Google Earth για επαγγελματικούς σκοπούς.

Με το Google Earth Pro, μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας απο τις περιοχές που θέλετε, μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια επιφάνειες πάνω στο χάρτη, η να καταγράψετε σε HD Video τις περιηγήσεις σας πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη μας μέσω της εφαρμογής.

Οπως βλέπεται οι χρήσεις της Pro έκδοσης μπορεί να ενδιαφέρουν αρκετά επαγγελματίες οπως πολιτικούς μηχανικούς και συναφή επαγγέλματα, για τους περισσότερους απο εμάς όμως, που απλά ψάχνουμε στο Google Earth για να δούμε την ταράτσα μας, ή για να εντοπίσουμε χωράφια και βουνά που μοιάζουν με…γεννητικά όργανα, δεν έχει και πολλά να προσφέρει.

Όσοι πάντως θέλετε να κάνετε ένα test Drive, τα βήματα είναι απλά.

  1. Συμπληρώνετε αυτή τη φόρμα
  2. Περιμένετε να έρθει το Email με το License Code
  3. Κατεβάσετε το Google Earth Pro
  4. Εισάγετε το License Code και είστε έτοιμοι!

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo