Ηλεκτρονική Γραμματεία, ενημέρωσου για τη βαθμολογία σου εν κινήσει!

0

Όσοι υπήρξατε φοιτητές ή είστε ακόμα, δυο πράγματα είναι σίγουρα. Τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τις πήρατε μπροστά στους πίνακες με τις βαθμολογίες, και τους μεγαλύτερους εκνευρισμούς μπροστά στο παραθυράκι της γραμματείας!

Και αν για τους βαθμούς δυστυχώς δε μπορώ να σας κάνω τίποτα, με την σταδιακή μεταφορά των συστημάτων των γραμματειών, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, στην ψηφιακή εποχή(ψψψ τρέντυ έκφραση τελευταία), το να έχετε πρόσβαση στις βαθμολογίες σας μπορεί να γίνει απο παντού. Πλέον, ακόμα και απο το κινητό σας.

Ο δημιουργός της εφαρμογής Ηλεκτρονική Γραμματεία, Χαράλαμπος Βουτσάς, σκέφτηκε οτι καλό το δίχαλο και οι ρακέτες στην παραλία, κάπως όμως θα πρέπει να μάθουμε και αν περάσαμε τα καταραμένα τα μαθήματα.

Έτσι μέσω της εφαρμογής, αν το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα υποστηρίζεται, μπορείτε να συνδεθείτε με τον κωδικό που σας έχει δοθεί απο τη σχολή σας, και να ενημερωθείτε για τη βαθμολογίας σας.

Για την ώρα λόγω της ύπαρξης διαφορετικών συστημάτων ηλεκτρονικής γραμματείας σε διάφορα ιδρύματα, η εφαρμογή δεν υποστηρίζει ολα τα τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Μια λίστα με όλα τα ιδρύματα που υποστηρίζονται, αλλα και ποια απο αυτά είναι στα άμεσα σχέδια μπορείτε να βρείτε εδώ

Αν είστε φοιτητής ενός ΤΕΙ η ΑΕΙ που δεν υπάρχει στη λίστα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημιουργό της εφαρμογής μέσω του Facebook page που έχει δημιουργηθεί για το Ηλεκτρονική Γραμματεία, ωστε να δώσετε εθελοντικά τα στοιχεία σύνδεσης σας, για να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές ωστε κάποια στιγμή να προστεθεί και το δικό σας εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, και συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη της εφαρμογής μπορείτε να γίνετε “φίλοι” με το Page που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους όρους χρήσης της εφαρμογής.

Τέλος επειδή όπως ξέρετε(και αν δεν ξέρετε να και κάτι που μάθατε) οι Έλληνες Developers δεν μπορούν να διαθέσουν επί πληρωμή εφαρμογές, αν βρήκατε την Ηλεκτρονική Γραμματεία χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ιδέα, μπορείτε να βοηθήσετε τον Developer της να το δεί ακόμα πιο σοβαρά με τη βοήθεια ενος μικρού Donation μέσω Paypal.

Η Ηλεκτρονική γραμματεία νομίζω οτι αξίζει την προσοχή μας, ειδικά αν είστε φοιτητές χωρίς δεύτερη κουβέντα, αφού εκτός απο έξυπνη σαν ιδέα, είναι τόσο χρήσιμη, όσο και καλαίσθητη.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo