Πρώτη εμφάνιση

Κάντε Mute τις διαφημίσεις σε Spotify και Tidal με το Ad-Silence

3

Καταλαβαίνω ότι σας ιδιοκτήτης Site που έχει διαφημίσεις, το να σας λέω οτι τις διαφημίσεις δεν τις θέλει κανένας ακούγεται λιιιγο υποκριτικό, αλλά το γεγονός ότι μπαίνω στο ίδιο μου το Site με adblocker (κάτι που φαντάζομαι κάνετε αρκετοί) μου δίνει το θάρρος να το παίξω “Αντι-ad”.

To Ad-Silence είναι μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να απoφύγετε να ακούτε διαφημίσεις από γνωστές Music Streaming υπηρεσίες, όπως το Spotify, το Tidal και το Pandora.

Δεν μπορεί φυσικά να.. προσπεράσει τις διαφημίσεις, αφού για αυτό θα χρειαστεί Premium λογαριασμό στην κάθε υπηρεσία, αλλά εκμεταλλευόμενο το NotificationListenerService API του Android, Αντιλαμβάνεται αν αυτό που ακούτε είναι διαφήμιση, και κάνει αυτόματα Mute την αναπαραγωγή, μέχρι να τελειώσει η διαφήμιση και να ξεκινήσει πάλι η μουσική.

Με λίγα λόγια τα κενά ανάμεσα στα τραγούδια δε θα εξαφανιστούν, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ησυχία και δε θα σας ζαλίζουν με διαφημίσεις.

Αφού το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, θα πρέπει να του δώσετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας, με την εφαρμογή να είναι Open Source, και τον κώδικα της να βρίσκεται στο Github, οπότε δύσκολα έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού δεν μαζεύει και δεν μοιράζεται τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να επιλέξετε το σε ποιες εφαρμογές θα λειτουργεί, με αυτή να είναι η μοναδική ρύθμιση που μπορείτε να κάνετε, ενώ φυσικά μιλάμε για εφαρμογή που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν, και χωρίς in app αγορές και άλλα λαϊκά. Βασικά δεν έχει ούτε διαφημίσεις, κάτι μάλλον λογικό, αφού θα ήταν μεγάλη τρολιά να βάλουν διαφημίσεις σε εφαρμογή, που θέλει να σας γλιτώσει από τις διαφημίσεις.

Χρήσιμο, σίγουρο και τσάμπα! Τι άλλο θέλετε;

Ad-silence - OpenSource
Ad-silence - OpenSource
Developer: bluepie
Price: Free
Ad-silence
Ad-silence
Developer: BluePie
Price: Free

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo