Κλειδώστε τις εφαρμογές σας έξυπνα με το Oops! Applock.

0

Αν ψάχνεται ένα τρόπο να κρατήσετε τους υπόλοιπους μακριά απο τις αγαπημένες σας εφαρμογές, μια δοκιμή με το Oops! Applock, μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Η εφαρμογή, που καμουφλάρεται μετά την εγκατάσταση ως μια εφαρμογή σημειώσεων(K Note) σας επιτρέπει να κλειδώσετε οποιαδήποτε εφαρμογή έχετε εγκατεστημένη στη συσκευή σας, επιτρέποντας της θα τρέξει κανονικά μόνο αν μετά την εκκινησή σας, πατήσετε τον σωστό, προκαθορισμένο συνδυασμό με τα Volume Buttons. Έξυπνο και λειτουργικό.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, πρέπει απλά να ανοίξετε το K note ,και να πατήσετε το συνδυασμό των Volume Buttons ωστε να οδηγηθείτε στο Material Designed UI της εφαρμογής.

Μέσα απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα προστατεύονται απο την εφαρμογή, αλλα και να αλλάξετε των συνδυασμό που τις ξεκλειδώνει, απο τον Default(3 φορές Volume Up)

Το καλό με το Oops! Applock , είναι οτι δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα που να προδίδει οτι η εφαρμογή είναι κλειδωμένη, αλλα απλά μένει με μαύρη οθόνη ή δείχνει με διαφάνεια το Background, για να δώσει την αίσθηση οτι απλά έχει κολλήσει. Απο εκει και πέρα, αν πατήσετε το σωστό συνδυασμό η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά!

Να σημειώσω εδώ οτι το ούπς(μα είναι όνομα αυτό;) δεν κρύβει την εφαρμογή απο το App Drawer, οπότε αν έχετε στο μυαλό σας να καταχωνιάσετε τίποτα “περίεργες” εφαρμογές(πουλάκια μου…) τότε δεν κάνει για εσάς.

Αν οι υπόλοιπες δυνατότητες της εφαρμογής σας επαρκούν, μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play.

Google Play

Via XDA Developers

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo