Τα Mi Band είναι τρομερά μηχανηματάκια, και εφαρμογές όπως αυτή τα κάνουν ακόμα καλύτερα, αφού στην τεράστια λίστα των δυνατοτήτων τους, μπορείτε πλέον να προσθέσετε και την προβολή οδηγιών πλοήγησης απο τους Χάρτες της Google.

Για να αποκτήσετε και αυτή την ευκολία, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Navigator for Amazfit, η οποία έχει δυο διαφορετικές εκδόσεις.

Η μία είναι το Navigator for Mi Band 3, 4, Bip and Cor και η άλλη το Navigator for Amazfit Pace, Stratos and Verge , με τα ονόματά τους να είναι ξεκάθαρα ως προς το ποια Smartwatches της Amazfit υποστηρίζουν το καθένα.

Για την ώρα, τα Ελληνικά δεν είναι μεταξύ των υποστηριζόμενων γλωσσών, αλλά πιθανότατα αυτό θα αλλάξει σύντομα, οπότε για την ώρα θα πρέπει να βασιστείτε στα Αγγλικά. Μπορείτε βέβαια να αλλάξετε και τις βασικές λέξεις, μεμονωμένα στις ρυθμίσεις.

Και οι δύο αυτές εφαρμογές, είναι κανονικά επι πληρωμή, αλλα επειδή τον δημιουργό τον έπιασε το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα, αποφάσισε να τις μοιράσει για λίγο δωρεάν, οπότε τρεχάτε.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για