Το Widget Screensaver είναι μια απο τις εφαρμογές που το ονομα τους προδίδει τα πάντα.

Για όσους δεν το έχετε πάρει χαμπαρι, το Android απο την έκδοση 5.0 και μετά, αν θυμάμαι καλά, έχει προσθέσει μια λειτουργία Screensaver, με την οποία εμφανίζεται ένα ρολόι, όταν βάζετε το κινητό σας για φόρτιση, ή σε κάποιο Stand, με την λειτουργία αυτή να ονομάζεται αρχικά Daydream, αλλα λόγο της μεταφορά του Daydream ονοματος στην VR πλατφόρμα της Google, πλέον αποκαλείτε απλα… Screensaver

Ο λόγος που δεν το έχετε ακούσει πιθανότατα ποτέ, ειναι οτι έχει τόσο μικρή χρησιμότητα, που απλά δεν απασχολεί κανένα, αλλα αυτό αγαπητέ αναγνώστη πρόκειται να αλλάξει με τη βοήθεια της εφαρμογής που θα σου παρουσιάσω σήμερα.

Το Widget Screensaver οπως είπαμε κάνει οτι και λέει το ονομα του, κάτι σαν τον Σωτήρη Αχόρταγο με το βυτιοφόρο, η την Ταμήλα Παζάρευα την Ουκρανή ιδιοκτήτρια φρουτοπωλείου.

Αφου το κατεβάσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε Widget έχετε εγκατεστημένο στη συσκευή σας σαν Screensaver, κάτι που αυξάνει τη χρησιμότητα της λειτουργίας αυτής κατακόρυφα.

Θέλετε να βλέπετε το ημερολόγιο; Τον καιρό; τα αποτελέσματα στο αγαπημένο σας Sport, ή ακομα και ολα τα παραπάνω με τη βοήθεια ενώ Widget Creator οπως το Zooper Widget ή το KWGT; Τώρα μπορείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το Widget Screensaver στη συσκευή σας, να επιλέξετε ποιο Widget θέλετε να εμφανίζεται, και κάθε φορά που θα βάζετε το κινητό σας για φόρτιση θα έχετε πρόσβαση σε ολες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Μάλιστα η εφαρμογή έχει και προστασία Burn In, οπότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε άφοβα ακόμα και αν το κινητό σας έχει AMOLED οθόνη.

Είπα οτι ειναι και τσάμπα; Το λέω τώρα. Είναι τσάμπα!

Widget Screensaver
Widget Screensaver
Developer: Jolan Rensen
Price: Free

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για