Μετατρέψτε το Bootanimation της συσκευής σας σε Logging Center, με το Liveboot

0

Υπάρχουν αρκετά bootanimations που μπορείτε να επιλέξετε για τη συσκευή σας(αν είστε πρόθυμοι να μπλεχτείτε λίγο με αρχεία συστήματος) με αποτέλεσμα να μπορείτε να να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά, ακόμα και το Animation εκκίνησης της συσκευής σας.

Το Liveboot, είναι μια δημιουργία του Chainfire(SuperSU, CF-Root) και μετατρέπει το bootanimation της συσκευής σας σε ένα Logging Center το οποίο προβάλλει στην οθόνη σας ολα τα δεδομένα του λειτουργικού κατα την εκκίνηση.

Για όσους δυσκολεύεστε να φανταστείτε τι εννοώ με το Logging Center, φανταστείτε αυτή τη σειρά  που καταγράφετε και εμφανίζεται στις οθόνες των υπολογιστών του Hollywood οταν κάποιος hacker προσπαθεί να σπάσει έναν κωδικό με αστεράκια, και οταν βιάζεται πληκτρολογεί εκατοντάδες τυχαία κουμπια με το χέρι που επιταχύνουν τη διαδικασία.. κάπως. Αν αυτό δε βοήθησε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Το Liveboot είναι συμβατό θεωρητικά με όλες τις συσκευές με Android 4.3 και πάνω, αν και έχει φτιαχτεί να να λειτουργεί κυρίως με συσκευές που τρέχουν Android 5.0. Φυσικά αν το κινητό σας έχει ελαφρώς πειραγμένο framework απο τον κατασκευαστή του, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα, και καθώς εδώ παίζετε με αρχεία συστήματος, ένα πλήρες Nandroid Backup είναι παραπάνω απο απαραίτητο.

Οπως φαντάζεστε η εφαρμογή απαιτεί Root για να λειτουργήσει, και μάλιστα θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα το SuperSU στην έκδοση 2.40 η νεότερη.

 

Με το Liveboot έχετε ένα Bootanimation που είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και πολύ χρήσιμο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Google Play.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo