Παίξτε τα παιχνίδιου του Oculus Rift και του SteamVR στο Google Cardboard me to VRidge

0

Οπως σας έχω πει λίγο παλιότερα, το Google Cardboard είναι πιο απλή έκδοση των VR Headsets που μπαίνουν σιγά σιγά στη ζωή μας. Με τη βοήθεια του VRidge της Riftcat μπορείτε να παίξετε παιχνίδια απο τα πιο εξειδικευμένα Oculus Rift και SteamVR με τη βοήθεια του κουτιού της Google(και ολων των παρεμφερών συσκευών) και το κινητό σας!

Κανονικά για να παίξετε τα παιχνίδια που υποστηρίζουν το Oculus Rift και το SteamVR χρειάζεστε τις ειδικές κάσκες των εταιριών που συνδέονται στον υπολογιστή σας.

To VRidge μέσω της android εφαρμογής του. χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της συσκευής σας, για να εξομειώσει τη λειτουργία των δυο παραπάνω συσκευών, και αφού συνδέσετε το κινητό σας με τον υπολογιστή, μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια και τα Demo απο τις προαναφερθήσες VR πλατφόρμες.

https://www.youtube.com/watch?v=9slTcsF3pTE

Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε Beta στάδιο, και τα προβληματάκια δε λείπουν, όσοι ομως έχετε έναν υπολογιστή αρκετά δυνατό, και τον συνδιασμό mobile VR Headset και κινητό, δεν έχετε παρα να κατεβάσετε το Server application που τρέχει στα Windows, και το Client App για την Android συσκευή σας.

Απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Τρέχετε το Server στο PC σας, συνδέεται μέσω WiFi το κινητό σας, και μετά μπορείτε να τρέξετε είτε το Demo που έχει προεγκατεστημένο η εφαρμογή η οποιοδήποτε VR-Compatible παιχνίδι έχετε εγκατεστημένο στο υπολογιστή σας.

vridge games

Μέσω της εφαρμογής για τον υπολογιστή σας, μπορείτε να βρείτε ένα σωρό δωρεάν ή επι πληρωμή VR Games, ή ακόμα και να αναβάσετε δικές σας δημιουργίες.

Το VRidge ήταν αρχικά σχεδιασμένο να εξομειώνει τις λειτουργίες του Oculus Rift μόνο, αλλα η τελευταία αναβάθμιση πρόσθεσε συμβατότητα και με παιχνίδια του SteamVR της Valve.

Οπως είπαμε οι πρώτες αυτές εκδόσεις ίσως έχουν μερικά προβληματάκια, αλλα η ιδέα του VRidge είναι εξαιρετική, και η υλοποίηση πάρα πολύ καλή. Όσοι έχετε στην κατοχή σας το Cardboard η κάποιο παράγωγο του, δοκιμάστε το.

VRidge (Classic)
VRidge (Classic)
Developer: RiftCat Sp. z o.o.
Price: Free

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo