Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019
Αρχική Εφαρμογές Οκτώ νέες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε (5/2019)

Οκτώ νέες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε (5/2019)

-

- Advertisement -

Subscriptions

Πόσους λογαριασμούς μηνιαίους, και πόσες συνδρομές έχετε στο κεφάλι σας; Έχετε σκεφτεί πόσο σας κοστίζουν μηνιαία ή ετήσια; Το Subscription είναι εδώ, για να σας δώσει πλήρη έλεγχο για τις συνδρομές σας.

Η εφαρμογή υποστηρίζει one-time, αλλα και επαναλαμβανόμενες συνδρομές, και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε στην κάθε συνδρομή, στοιχεία οπως το κόστος, τον τρόπο πληρωμής, τη συχνότητα πληρωμών και διάφορες ακόμα σημειώσεις.

Για να γίνει η ζωή σας ακόμα πιο εύκολη, μπορείτε να ορίσετε και tags σε κάθε συνδρομή, για να μπορείτε να ταξινομήσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν κάθε φορά, ενώ υπάρχει και το σύνολο των οφειλών σας σε μηνιαία και ετήσια βάση, για να ξέρετε τι πληρώνετε.


Stuff

- Advertisement -

Το Stuff, είναι απλά και όμορφα, η πιο βολική και εύχρηστη εφαρμογή για λίστα εργασιών, ή τουντου λιστ που λέει η γιαγιά μου.

Όλο το πρόγραμμα είναι ένα Widget, με πολύ καθαρό και ευκολο UI, για να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας. Με ένα tap προσθέτετε νέες δουλειές, ενώ με ένα tap και πάλι τις δηλώνετε ολοκληρωμένες, με το Stuff να μην τις διαγράφει αλλα να τις αφήνει γκριζαρισμένες για να βλέπετε ανα πάσα στιγμή τι έχει γίνει και τι υπάρχει ακόμα.


Skit

Το Skit είναι ένας εξαιρετικό app manager, ο οποίος σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο των εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας.

Δείτε ολα τα activities, τις άδειες και τα Services που χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή, αλλα και στατιστικά, οπως ημερομηνία εγκατάστασης, τελευταία αναβάθμιση αλλα και χρήση RAM της εφαρμογής.

Τέλος με τη βοήθεια του Skit μπορείτε να απεγκαταστήσετε οποιες εφαρμογές θέλετε, ή να κάνετε extract το .apk της για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Skit
Skit
Developer: Pavel Rekun
Price: Free


Adobe Premiere Rush

Θυμάστε την παλιά καλή ατάκα «τι να τα κάνεις 6GB RAM και 8πύρηνο επεξεργαστή σε κινητό, VIDEO EDITING ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;»

Ε ναι, θα κάνετε και video editing, αφού η Adobe, φέρνει το Premiere Rush και στο Android, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα Video σας απευθείας απο το κινητό σας, με την Cloud σύνδεση να σας προσφέρει και την εμπειρία της αυτόματης μετάβασης απο το κινητό, στο PC ή στο laptop σας, χωρίς να χάσετε τίποτα απο τη δουλειά σας.

Adobe Premiere Rush — Video Editor
Adobe Premiere Rush — Video Editor


MIUI-ify

Σε μια εποχή που οι οθόνες γίνονται ολο και ψηλότερες, η μεταφορά της Notification Bar στο κάτω μέρος της οθόνης είναι κάτι που μάλλον θα δούμε κάποια στιγμή νομοτελειακά.

Μέχρι να το πάρει απόφαση η Google ομως, μπορείτε να μεταφέρετε μόνοι σας ειδοποιήσεις και Status Bar στο κάτω μέρος της συσκευής με το MIUI-ify, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε ειδοποιήσεις και toggles με ένας Swipe απο κάτω, κάτι που κάνει την όλη διαδικασία με το έχει χέρι, ΠΟΛΥ πιο εύκολη.

MIUI-ify - Notification Shade
MIUI-ify - Notification Shade
Developer: Tom Bayley
Price: Free


Firefox Send

Με τη βοήθεια του Send μπορείτε να στείλετε αρχεία μέχρι 1GB (χωρίς λογαριασμό) ή 2.5GB (με έναν δωρεάν λογαριασμό Mozilla) τα οποία ομως δε θα μείνουν για πάντα online, αφού μπορείτε να ορίσετε την αυτόματη διαγραφή τους μετά απο συγκεκριμένο αριθμό downloads ή μετά απο ορισμένες μέρες.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μοιράσετε με σχετική ασφάλεια ακόμα και σημαντικά αρχεία, χωρίς κίνδυνο να τα βρούν άσχετοι με μια απλή αναζήτηση.

Και ολα αυτά, με την εγγύηση της Mozilla.

Firefox Send
Firefox Send
Developer: Mozilla
Price: Free


OneTracker – Package Tracking

Αν διαβάζετε αυτό το Blog, τότε είναι πολύ πιθανό να είχατε, ή έχετε πολλαπλά πακέτα στο δρόμο για το σπιτι σας.

Τo Onetracker είναι μια ακόμα εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε σε έναν τόπο ολα τα πακέτα που περιμένετε, ή έχετε στείλει, με ευκολίες, οπως αυτόματες ειδοποιήσεις, αναγνώριση Tracking codes και αυτόματη προσθήκη, και συγχρονισμός των codes σας σε όλες τις συσκευές σας μέσω του Onetracker account σας.

OneTracker - Package Tracking
OneTracker - Package Tracking
Developer: OneTracker
Price: Free


Στεγαστικό δάνειο | έγκριση – έξοδα – δόση

Αν είστε σε φάση που ψάχνετε στεγαστικό δάνειο, τότε η ομόνυμη εφαρμογή, θα σας είναι αρκετά πιο χρήσιμη απο τη γνώμη μου, που ειναι να μην πάρετε στεγαστικό δάνειο.

Δημιουργημένο απο τον Γιάννη Σαββάκη, το Loaner, μπορεί να απαντήσει με σχετική ακρίβεια πολλά απο τα ερωτήματα που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κατα τη διαδικασία λήψης ενός στεγαστικού δανείου.

  • Τι ύψος δανείου θα χρειαστώ για να αγοράσω ένα ακίνητο;
  • Θα μου το εγκρίνει η τράπεζα;
  • Πόσα θα πληρώσω συνολικά σε τόκους;
  • Ποιο το ύψος της μηνιαίας δόσης που θα πληρώνω;
  • Πόσο πραγματικά αντέχω να πληρώνω;
  • Σύμφωνα με το εισόδημά μου, ποιο είναι το μέγιστο ύψος δανείου που μπορεί να εγκριθεί;
  • Τι συμβαίνει όταν το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο;

Αυτές, αλλα και ΠΟΛΛΕΣ πολλές ακόμα ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία θα βρουν την απάντηση τους, με τη χρήση της εφαρμογής.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!