Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019
Αρχική Εφαρμογές Οκτώ νέες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την εβδομάδα

Οκτώ νέες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την εβδομάδα[23/9/18]

-

- Advertisement -

Bouncer

Bouncer Android App

Οταν η εφαρμογή σου λέγεται «πορτιέρης», τότε κάτι έχεις κάνει σωστά.

Το Bouncer είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή, η οποία αναλαμβάνει να δώσει στις εφαρμογές τα δικαιώματα που χρειάζονται μόνο οταν το θέλετε εσείς, και μετά να τους τα πάρουν πίσω, για να μείνουν τα δεδομένα σας ασφαλή.

Αν για παράδειγμα θέλετε να δώσετε στο Facebook App το δικαίωμα να εντοπίζει τη θέση σας, για να κάνετε tag μια φωτογραφία, το επιτρέπεται απο το παράθυρο που εμφανίζεται, και το Bouncer το αφαιρεί οταν κλείσετε την εφαρμογή για να είστε σίγουροι οτι το Facebook δεν παρακολουθεί την τοποθεσία σας.

Το καλύτερο φυσικά, είναι πως όλα αυτά το Bouncer τα κάνει χωρίς να χρειάζεται Root ή εντολές απο ADB.

Αν σας ενδιαφέρει στο ελάχιστο ο έλεγχος των αδειών, το ευρουλάκι που ζητάει το Bouncer θα το δώσετε με κλειστά τα μάτια.

Bouncer - Temporary App Permissions (Beta)
Bouncer - Temporary App Permissions (Beta)


Floating Volume 

Με το Floating Volume μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση ολων των πηγών ήχου της συσκευής σας, μέσω ένός εύκολου πτυσόμενου μενού, που εμφανίζεται πατώντας πάνω στο αιωρούμενο κουμπί που προσθέτει η εφαρμογή.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή μέσω Tile στα Quick Settings, με το Floating κουμπί, να αποκτά διαφάνεια οταν βρίσκεται στη μέση για να μη σας ενοχλεί οταν βλεπετε ένα βίντεο ή παίζετε ένα παιχνίδι.

Τρία διαφορετικά στυλ, και πάρα πολλοί χρωματικοί συνδιασμοί είναι στη διάθεση σας, για να το κάνετε οπως ακριβώς σας αρέσει.

The app was not found in the store. 🙁

Floating Volume
Floating Volume
Developer: Adam Myczkowski
Price: 0,79 €


Notch Battery Bar

Δε σε ενοχλεί αρκετά το Notch αγαπητές αναγνώστη; Μήπως το θές ακόμα πιο πολύ μέσα στη μούρη σου; Ψάχνεις να το κάνεις όσο πιο ενοχλητικό γίνεται;

Μην πείς τίποτα άλλο. Απλά κατεβασε το Notch Battery Bar.

Αυτή η πολύ χρήσιμη(;) εφαρμογή προσθέτει μια χρωματιστή μπάρα γύρω απο το notch σας, η οποία αλλάζει χρώμα και μειώνεται όσο πέφτει η στάθμη της μπαταρίας σας, για να σας δειχνει με μια γρήγορη ματιά, το ποσοστό της μπαταρίας που σας μένει.

Φυσικά ταυτόχρονα είναι σαν να τονίζει το Notch, αλλα αυτό θέλουμε. Αυτό δε θέλουμε;

Το Battery Bar είναι Live Wallpaper, με την pro έκδοση να σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε οποια εικόνα θέλετε για Background, αλλιώς θα μπορείτε να βλέπετε μόνο το Default.


YMusic

https://www.youtube.com/watch?v=n3gOFnIlffQ

Άλλη μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναπαράγετε τραγούδια απο το Youtube στο παρασκήνιο, αλλα και να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε διάφορα Format(και .mp3)

Το YMusic σας προσφέρει 81 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, αλλα και μερικά Widgets για εύκολη χρήση απευθείας απο την επιφάνεια εργασίας σας.

YMusic-YouTube music player
YMusic-YouTube music player
Developer: Khang NTLast.fmhttps://ymusic.io
Price: Free


Remote Fingerprint Unlock

Εδώ έχουμε μια εφαρμογή που δεν είναι ακριβώς «mobile» αλλα χρησιμοποιεί το κινητό σας, και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων του, για να ξεκλειδώνει τον υπολογιστή σας.

Μπαίνετε σε περίεργα σάιτ;(οχι δεν εννοώ το angroid), έχετε αρχεία που δε θέλετε να δεί κανένας, θέλετε απλά να σπάσετε τα νεύρα του μικρού αδελφού σας που θέλει να κάτσει στον υπολογιστή; Εδώ σας έχω.

Κατεβάζοντας το άλλο μισό της εφαρμογής για Windows(απο εδώ) και ολοκληρώνοντας το εύκολο και γρήγορο σετάρισμα, ο υπολογιστής σας, θα απαιτεί να βάλετε το δάκτυλο στον αισθητήρα του κινητού σας, αλλιώς θα μείνει κλειδωμένος.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, η επιβεβαίωση του αποτυπώματος γίνεται στη συσκευή, το αποτύπωμά σας δεν ανεβαίνει σε κάποιον σέρβερ. Αφού η συσκευή σας ελέγξει το αποτύπωμά σας, τότε στέλνει εντολη ξεκλειδώματος στο PC.

Remote Fingerprint Unlock
Remote Fingerprint Unlock
Developer: Rusu Andrei
Price: Free


Fingerprint Scroll

Και άλλη εφαρμογή για τον Fingerprint Scanner; Ναι, κι’αλλη.

Το Fingerprint Scroll, είναι πραγματικά απο τις εφαρμογές που σε κάνουν να σκέφτεσαι «γιατι χρειάζεται δηλαδή εφαρμογή, δεν έπρεπε να το κάνει έτσι και αλλιώς;»

Με τη βοήθεια του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα αποτυπωμάτων της συσκευής σας για να κάνετε οριζόντιο και κάθετο Scroll σε κείμενα και σελίδες, ενώ έχει και Gesture, το οποίο ενεργοποιεί το αυτόματο Scrolling.

Την πρώτη φορά που θα διαβάσετε κάτι χωρίς να χώνετε κάθε λίγο και λιγάκι το δάχτυλο σας στη μέση της οθόνης, θα κατανοήσετε ΠΟΣΟ χρήσιμη εφαρμογή ειναι το Fingerprint Scroll.

Fingerprint Scroll
Fingerprint Scroll
Price: Free


Phantomgate : The Last Valkyrie

Το Phantogate είναι ένα περίεργο μείγμα πλατφόρμας και Turn based RPG, με ιδιαίτερα αλλα πολύ ευχάριστα γραφικά, και ιστορία βασισμένη στην Νορβηγική μυθολογία.

Η ιστορία είναι εξαιρετική, το σύστημα μάχης, απλό, και ευκολονόητο, χωρίς να σημαίνει οτι οι μάχες θα είναι εύκολες, ενώ ανάμεσα τους θα βρείτε και πολύ εξερεύνηση, με μερικά Puzzles.

Το Phantomgate : The Last Valkyrie είναι ενα πραγματικό διαμάντι στο Play Store, αφου παρότι RPG, δε διαλέγει τον δρόμο του ατελείωτου Grinding, με κάθε μάχη να χρειάζεται σκέψη,με το παιχνίδια να σας παίρνει απο το χέρι για να σας πει μια πολύ όμορφη ιστορία.

Phantomgate : The Last Valkyrie
Phantomgate : The Last Valkyrie
Developer: Netmarble
Price: Free+


Maze: Shadow of Light

Αν η ηρεμία και η αναγκη για σκέψη του PhantomGate δε σας αγγίζει, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Maze: Shadow Of Light.

To Action RPG της Awesome PIG, χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερο Tag σύστημα μάχης, στο οποίο ο ήρωας σας και ο φύλακας που εναλλάσοντε στη μάχη, και μπορουν να εξαμολύσουν μερικά ΠΟΛΥ εντυπωσιακά Combos που στέλνουν τους εχθρούς αδιάβαστους.

Τα γραφικά του παιχνιδιού ειναι εξαιρετικά, και το Maze προσφέρει αρκετό υλικό για να σκοτώσετε την ώρα σας, αφου θα βρείτε περισσότερες απο 50 πίστες για να ξυλοφορτώσετε αντιπάλους, που ρίχνουν loot, 7 διαφορετικών Grades.

Τέλος αν θέλετε, μπορείτε να ριχτείτε στην 2 vs 2 arena για να πλακωθείτε με άλλους πραγματικούς παίκτες.

Maze: Shadow of Light
Maze: Shadow of Light
Developer: AwesomePIG
Price: To be announced

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!