Πως να ενεργοποιήσετε το Active Display του Moto X στη συσκευή σας

0

Ένα απο τα χαρακτηριστικά που τράβηξε την προσοχή στο νέο Moto X είναι το Active Display. Αν θυμάστε το νέο κινητό της Motorola εκμεταλλεύεται την AMOLED οθόνη του, για να παρουσιάζει τις ειδοποιήσεις σε ένα μικρό κομμάτι της οθόνης.

Επειδή όμως το XDA ζει και βασιλεύει, αν έχετε μια συσκευή με Android 4.3 και AMOLED οθόνη, μπορείτε να προσθέσετε και εσείς τη λειτουργία αυτή στη συσκευή σας πανεύκολα, με το ActiveNotifications.

Η εφαρμογή δυστυχώς δουλεύει μόνο σε Android 4.3, αφού χρησιμοποιεί την υπηρεσία Notification Listener, την οποία πρόσθεσε η Google στο τελευταίο Update του Android. Eπισής η ύπαρξη μιας AMOLED οθόνης μπορεί να μην είναι υποχρεωτική ωστόσο αν δεν είναι AMOLED η οθόνη σας(στην οποία τα ανενεργά pixels παραμένουν σβηστά, μη καταναλώνοντας ενέργεια) τότε λογικά η κατανάλωση της μπαταρίας θα είναι μεγάλη. Μπορείτε όμως πάντα να το δοκιμάσετε.

Συνδυασμός και των 2(android 4.3 και AMOLED) είναι το Galaxy Nexus ή κάποιο κινητό με AMOLED (Galaxy S3,S4)με κάποια Custom ROM Android 4.3

Όπως σημειώνει ο δημιουργός του Active Notifications, niko001, η εφαρμογή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Active Display του Moto X, δηλαδή δεν ενεργοποιείται οταν η συσκευή είναι στην τσέπη ή την τσάντα σας, ή οταν η συσκευή είναι με την οθόνη προς τα κάτω, για να μη σπαταλά άδικα ενέργεια.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εντελών δωρεάν, άλλα έχετε στο νού σας οτι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση η οποία μπορεί να παρουσιάζει μερικά προβλήματα.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo