Ρίξτε μια σύντομη ματιά στις σημαντικές ειδοποιήσεις σας με το WON

0
geekbuying aniverssary sale banner

Όσοι κάνουν δουλειά γραφείο έχουν σίγουρα καταραστεί την ώρα και τη στιγμή που μια άσχετη ειδοποίηση του ανάγκασε να σταματήσουν ότι κάνουν για να ανοίξουν το κινητό και να δούν ένα ακόμα Spam Mail.

To WON (Wake On Notification) είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε ολοι όσοι ταυτίζεστε με το παραπάνω σενάριο.

Η εφαρμογή της Silver Finger Software, αντιγράφει το Breathing Effect των Active Notifications που έχετε συναντήσει στα τελευταία κινητά της Motorola.

Έτσι οταν μια νέα ειδοποίηση έρχετε στη συσκευή σας, αυτή ανάβει για ελάχιστα δευτερόλεπτα παρουσίαζοντας σας το περιεχόμενο της.

Φυσικά το WON, έχει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης, οπως το πόση ώρα θα ανάβει η οθόνη, οι ειδοποιήσεις ποιων εφαρμογών θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή, αλλα και πόσο θα είναι το ελάχιστο μεσοδιάστημα ανάμεσα σε 2 ξυπνήματα τις οθόνης, ανέξάρτητα απο το πόσες ειδοποιήσεις θα έρθουν σε αυτό το διάστημα.

Αρκετά χρήσιμη, για τον περιορισμό της κατανάλωσης, είναι η δυνατότητα ανίχνευσης τσέπης, η οποία χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εγγύτητας και το γυροσκόπιο της συσκευής σας, για να αντιληφθεί πότε βρίσκεται στην τσέπη σας, και να απενεργοποιήσει το WON, που δε προσφέρει τίποτα σε αυτή την περίπτωση.

Το WON είνα διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και δε χρειάζεται δικαιώματα Root για να λειτουργήσει.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo