Σταματήστε τις διαφημίσεις στο Youtube με τη βοήθεια του Youtube Adaway και του Xposed

0

Χωρίς να συμβαίνει πάντα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαφημίσεις στο Youtube, γίνονται ενοχλητικές, ιδιαίτερα οταν παρακολουθείτε μια σειρά απο ολιγόλεπτα Video και σας πετιούνται κάθε λίγο και λιγάκι.

Android όμως το είπανε, και όπως για τα περισσότερα προβλήματα αυτού του τύπου, η κοινότητα του Android έχει την απάντηση.

Ο Wanam, εκ του XDA ορμώμενος μας προσφέρει το Youtube Adaway, το οποίο αναλαμβάνει να αποτρέψει τις διαφημίσεις του Youtube απο το να εμφανίζονται.

Όπως θα φαντάζεστε κάτι τέτοιο απαιτεί Root, αφού η όλη διαδικασία γίνεται μέσω του Xposed Framework  το οποίο θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα. Αν δεν έχετε ιδέα για το Xposed ρίξτε μια ματιά εδώ για το πως θα το εγκαταστήσετε.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το Youtube Adaway και να το ενεργοποιήσετε μέσω του Xposed. Όταν τελειώσετε με αυτό κάντε μια επανεκκίνηση τη συσκευή σας και είστε έτοιμοι.

[stextbox id=”info”]Αν έχετε προβλήματα, βεβαιωθείτε οτι το Youtube σας έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση και κάντε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του Youtube.[/stextbox]

Για να κατεβάσετε το Youtube Adaway αλλα και για να ζητήσετε βοήθεια ρίξτε μια ματιά στο νήμα του XDA-Developers.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo