Θελετε να μάθετε μαγικά κόλπα; Magic Tricks!

1

Βρίσκεστε που λέτε σε μια παρέα, και έχετε εντοπίσει την επόμενη γυναίκα της ζωής σας. Πως τη ρίχνετε; Με γλυκόλογα; Με ατάκες αλα Μάνθος Φουστάνος(να σε πάω μια βόλτα με το mini cooper) ή με το βλέμμα της τίγρης;

Αν ολα αυτά δεν πιάσουν το μόνο που σας μένουν είναι τα μαγικά. Και ναι καλά μαντέψατε, έχω την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει!

Το Magic Tricks είναι μάλλον πολύ εύκολο να καταλάβετε που χρησιμευει απο το όνομα του και μόνο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μάθετε αρκετά έξυπνα “μαγικά’ κόλπα τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν για να σπάσουν τον πάγο σε πρώτη επαφή με άγνωστους ανθρώπους(αρκεί να μην το παρακάνετε και σκάσετε μύτη ντυμένοι με κάπα) ή να δώσουν μια πιο χαρούμενη νότα σε συναντήσεις με την παρέα σας.

To Magic Tricks έχει χωρισμένα σε κατηγορίες τα κόλπα του ωστε να βρείτε πιο εύκολα αυτά που σας ενδιαφέρουν, και μέσα σε κάθε μαγικό τρικ έχει όλα τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε για να το πραγματοποιήσετε αλλα και όλα τα βήμα με λεπτομερής περιγραφή και συνοδευόμενα απο φωτογραφίες.

Αντε λοιπόν, κατεβάστε το και κάντε τον Ούρι Γκέλερ να μοιάζει με γατάκι!

Το Magic Tricks είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo