Το BlueStacks X σας επιτρέπει να παίξετε Android Games μέσω Streaming!

0
geekbuying aniverssary sale banner

To πιο πιθανό είναι οτι οι περισσότεροι ξέρετε το Bluestacks, αλλα για όσους δεν το ξέρουν, είναι μια δημοφιλέστατη εφαρμογή που προσομοιώνει το Android στον υπολογιστή σας, επιτρέποντας σας να τρέχετε εφαρμογές και παιχνίδια από το Playstore, στο PC σας.

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις Emulation, έτσι και στο Bluestacks, το πρόβλημα ήταν συνήθως οι αυξημένες απαιτήσεις σε Hardware για να έχετε μια απροβλημάτιστη εμπειρία.

Ταυτόχρονα, οι τελευταίες εκδόσεις του Emulator, ήταν διαθέσιμες μόνο για Windows, οπότε οι χρήστες MacOS και Linux, είχαν μείνει στην απ΄’εξω.

Αυτά ήρθε να διορθώσει το Bluestack X, η οποία είναι στην ουσία μια  υπηρεσία που σας επιτρέπει να τρέξετε το Bluestack και τις Android εφαρμογές μέσω Cloud Streaming.

Το μόνο χρειάζεστε, είναι ένας Browser, και μια σταθερή σύνδεση Internet, αφού τουλάχιστον στην αρχή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν.

Είναι συμβατή με όλες τις πλατφόρμες, απο Windows και Mac μέχρι Android, IOS,  Raspberry Pi και Smart TVs, οπότε κατα 99% έχετε στο σπίτι σας, τουλάχιστον μια συσκευή που θα σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε το BlueStacks X.

Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όποια εφαρμογή/παιχνίδι θέλετε, αφού η πρώτη λίστα με τις συμβατές εφαρμογές για το Bluestacks X, περιλαμβάνει περίπου 200 , με περισσότερες να μπαίνουν στη λίστα κάθε εβδομάδα.

Απο την άλλη είπαμε: Είναι εύκολο, προσβάσιμο απο οπουδήποτε, και κυρίως τσάμπα, οπότε δεν έχετε και τίποτα να χάσετε για να το δοκιμάσετε.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo