Τρέξτε τις αγαπημένες σας Android εφαρμογές σε Windows PC ή Tablet με το AMIDuOS

0

Το AMIDuOS είναι μια νέα εφαρμογή της American Megatrends η οποία εξομειώνει πλήρως το περιβάλλον του Android στα Windows δίνοντας σας τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε στο PC ή το Windows Tablet σας σχεδόν ολες τις υπάρχουσες Android εφαρμογές.

Κατα τη λειτουργία του, το AMIDuOS δημιουργεί ένα 100% native περιβάλλον Android κάτι που σημαίνει οτι η συμβατότητα με εφαρμογές είναι σε υψηλά επίπεδα. Μάλιστα λόγο της πλήρης εκμεταλλευσης των OpenGL Drivers, κατα την εξομείωση, οι επιδόσεις του συστήματος είναι εξαιρετικές ακομα και σε εφαρμογές που έχουν απαιτήσεις σε γραφικά, οπως τα παιχνίδια. Οι περισσότερες εφαμογές τρέχουν σε X86 mode, ενώ στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη ενεργοποιείται το ARM Emulation.

Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει και να χρησιμοποιήσει και μια σειρά απο αισθητήρες που μπορεί να υπάρχουν στη συσκευή, οπως τον αισθητήρα φωτός, το γυρόμετρο, ή την πυξίδα.

Το AMIDuOS επιτρέπει και την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ Windows και Android, κάνοντας το μια εξαιρετική περίπτωση για μόνιμη εγκατάσταση στη Windows tablet σας ως συμπληρωμα, αφού θα έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας, και απο τα 2 λειτουργικά. Για την ώρα το AMIDuOS τρέχει σε Android 4.2.2, πολύ σύντομα ομως θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0

https://www.youtube.com/watch?v=9vTMSfB0Rls

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το AMIDuOS μπορείτε να  κατεβάσετε απο το link παρακάτω μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών. Σε περίπτωση που μείνετε ευχαριστημένοι, μπορείτε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση με US$9.99.

Κατεβάστε το AMIDuOS

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo