Β612. Το Selfie App που ψάχνατε.

0

Το βλέπω στα μάτια σας. Ψάχνετε την απόλυτη μηχανή Selfie. Αν το κινητό σας έχει εμπρόσθια κάμερα της προκοπής και σας αρέσει να τη φάτσα σας φωτογραφίες κολλημένη δίπλα σε άλλες φάτσες, αγάλματα, ζώα, πλακάκια, μνημεία, πτώματα(True Story), η δεν ξέρω εγώ τι άλλο, τότε έχω το απόλυτο εργαλείο.

Σε πρώτη ανάγνωση το B612 φέρνει κάτι σε Ρωσικό υποβρύχιο, στην πραγματικότητα ομως είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όλους εσάς του Selfie lovers.

Με τη βοήθεια του, μπορείτε να τραβήξετε Selfies εφαρμόζοντας περισσότερα απο 55 φίλτρα, ενώ αν η απόφαση φίλτρου είναι δύσκολη, μπορείτε πάντα να αφήσετε την επιλογή στην ίδια την εφαρμογή, με την τυχαία επιλογή φίλτρου.

Εκτός απο τα φίλτρα έχετε στη διάθεση σας δυνατότητες οπως το Tilt Shift για να επέμβετε στο Focus της φωτογραφίας, το Silent Shutter για να παίρνετε Selfies χωρίς να ενοχλείτε τους γύρω σας, και το Collage Shot, το οποίο οπως προδίδει το ονομα του, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια φωτογραφία, συνδυάζοντας κάποιες άλλες.

Εκτός των παραπάνω, η εφαρμογή είναι εφοδιασμένη με Timer για να σας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για το σωστό Duckface, ενώ μέσα του B612 μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας, απευθείας μέσω Facebook, Twitter και Instagram.

Εγκαταστήστε το B612 εντελώς δωρεάν απο το Google Play, πάρτε πόζα, και βάλτε φωτιά στους φακούς!

Angroid.gr is going Mainstream, YEAH! επόμενο app το Justin Bieber app. Just you wait!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo