Εμφανίστηκαν οι συσκευές HuaShan της Sony.

0

Angroid Sony Huanshan C530XΜπορεί το Xperia Z να είναι το μεγάλο όπλο της Sony, αλλά φαίνεται ότι ο Ιαπωνικός κολοσσός δεν θα μείνει σε αυτό.

Όπως δείχνουν φωτογραφίες που διέρρευσαν η Sony ετοιμάζει 3 διαφορετικές συσκευές για να προσθέσει στο παλμαρέ των Android προτάσεων της.

Οι κωδικές ονομασίες των μοντέλων είναι C5302, C5303 και C5306,(γνωστά και με την ονομασία “HuaShan“) και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, όλες φέρουν τα χαρακτηριστικό -τεράστιο- power button στο πλάι της συσκευής που από ότι φαίνεται θα γίνει σήμα κατατεθέν των smartphones της Sony.

Τα specs που διέρρευσαν δείχνουν συσκευές μεσαίας κατηγορίας , αφού αντίθετα με το Full HD,Quad core Xperia Z, εδώ μιλάμε για συσκευές με οθόνες ανάλυσης 720p, με διπύρηνους επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960T στα 1.7GHz, με την Adreno 320 να αναλαμβάνει τα γραφικά.

Λογικά οι συσκευές αυτές θα είναι πιο προσιτές οικονομικά, και θα έρθουν για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην μεσαία κατηγορία κινητών της Sony.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo