Η ZTE ανακοινώνει το πρώτο της Tablet. ΖΤΕ V81!

0

Zte tablet V81H ZTE έγινε γνωστή στην Ελληνική αγορά απο το αθάνατο Blade(το οποίο ακόμα παίρνει νέες Custom Roms και έχει φτάσει αισίως στην 4.2.1!) κυρίως λόγω του τρομερού Value for money που έχουν στη πλειοψηφία οι συσκευές της.

Μετά την είσοδο της εταιρίας στο νέο έτος με τα 2 νέα 5″ κινητά που παρουσίασε στη φετινή CES(το γομάρι Grand S, και το πιο συμμαζεμένο V987) αποφάσισε να αλλάξει κατηγορία και να ασχοληθεί με τα tablet.

Το πρώτο Tablet λοιπόν του Κινέζικου κολοσσού  έρχεται για να κλέψει πελάτες κυρίως απο το Ipad mini, αφού τα περισσότερα χαρακτηριστικά το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με το Tablet της Apple.

Το νέο V81 όπως ονομάζεται για την ώρα, είναι απο τα πρώτα Tablet με android που έχει οθόνη 8″ ανάλυσης 1024Χ768, με Aspect ratio δηλαδή 4:3 κάτι που το κάνει ιδανικό για ανάγνωση Ebooks.

Κάπου εκεί τελειώνουν και οι συγκρίσεις με το mini iPad αφού το ZTE v81 τροφοδοτείται από έναν διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4Ghz αγνώστων λοιπόν στοιχείων, 1 Gb RAM και 4 GB διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης.

2013011817001124 2013010515411435

Σχεδιαστικά η πρόταση της ZTE ακολουθεί συντηρητική γραμμή, με το πάχος της να είναι 11.09 χιλιοστά μέσα στα οποία κρύβεται και η μπαταρία 3.700mAh. Προσθέστε και 2 κάμερες(2 και 0.3MP)MP,GPS,Bluetooth,επέκταση μνήμης μέσω MicroSD, και HDMI, με κερασάκι στην τούρτα το Android 4.1 και βουαλά! ZTE V81!

Όπως αντιλαμβάνεστε για ακόμα μια φορά το δυνατό όπλο στα χέρια των Κινέζων θα είναι η τιμή, η οποία αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλή.

Και αν ένα φτηνό 8″ Tablet με υπολογίσιμα χαρακτηριστικά δεν μπορεί να τρομάξει την Apple, ίσως τα καταφέρει η Samsung, με το Galaxy Note 8.0.

[πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] τα High-end τηλέφωνα και το νέο tablet της, η ZTE αποφάσισε να προσθέσει άλλη μια συσκευή στη σειρά […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo