Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy S2 σε Jelly Bean.

0

Galaxy-S2-Jelly-BeanΤο Galaxy S2 μπορεί να μην έχει την ιπποδύναμη του S3, και στα πρόθυρα της ανακοίνωσης ενός νέου S4 να μοιάζει χθεσινή είδηση, δε παύει όμως να πρόκειται για μια πολύ καλή συσκευή, την οποία σας προτείνω και στον οδηγό αγοράς.

Η αναβάθμιση της συσκευής σε 4.1.2 είχε σχεδιαστεί απο τον Νοέμβριο του 2012, με τις γνωστές καθυστερήσεις όμως τελικά μόλις χθες έφτασε η μέρα, που η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη, μέσω Kies ή Over The Air, για το GTI900, την unbranded έκδοση δηλαδή που κυκλοφορεί και στη χώρα μας.

Η νέα αναβάθμιση φέρνει.. άρωμα S3 στο Galaxy S2. Εκτός απο το ανανεωμένο TouchWiz με την νέα Rom, το Project Butter υπόσχεται να κάνει το κινητό σας πιο Smooth απο ποτέ, ενώ τα Google Now, Direct Call, Smart Stay και pop up play, μετακομίζουν απο το S3 στο μικρό του εγγονάκι.

Νέα Widgets, η νέα Lockscreen και ορισμένες ακόμα ψιλολεπτομέρειες κλείνουν τον φάκελο “αλλαγές” στη νέα έκδοση, η οποία θα πιάσει σχεδόν 1Gb περισσοτερο χώρο στη μνήμη της συσκευής σας.

Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει ήδη στην Ισπανία, και απο μέρα σε μέρα θα φτάσει και στη συσκευή σας.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo